ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ



Καζάνι που βράζει είναι η κοινωνία με τα χτυπήματα σε όλες τις κοινωνικές τάξεις.

ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ. ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ. ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΤΕ. ΑΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ!!!

ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ! Η ''ΑΝΩΝΥΜΗ'' ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ , ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΤΗΣ... Ο ΜΙΧΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ... ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ....

Τα έχουν βάλει με τους φοιτητές που αντιδρούν στο αντισυνταγματικό νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Θέλουν τα παιδιά μας αμόρφωτα.

Τα έχουν βάλει με τους αγρότες και προσπαθούν να τους εξοντώσουν οικονομικά ώστε να περάσει ο έλεγχος της τροφής σε λίγους. Τους μειώνουν με κάθε τρόπο τα έσοδα και τους αυξάνουν τα έξοδα στο όνομα της φοροδιαφυγής.

Τα έχουν βάλει με τις μικρές και τις μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις ώστε να κλείσουν και να παραμείνουν μόνο οι πολυεθνικές και να έχουν το μονοπώλιο. Έχουν ξεχυθεί για ελέγχους και κόβουν πρόστιμα με το έτσι θέλω... ακόμα κι αν δεν υπάρχει παράβαση!

Τα έχουν βάλει με τους δανειολήπτες που  οι ίδιοι τους κατάντησαν ''κακοπληρωτές'' με τα μνημόνια και τις δήθεν υποχρεωτικές μεταρρυθμίσεις , με σκοπό να τους πάρουν τα σπίτια. Η κυβέρνηση ψηφίζει νόμους που ευνοούν μόνο τα funds κι αφήνει τους πολίτες στα νύχια τους. Τους έδωσε το δικαίωμα να μπαίνουν στα σπίτια των ανθρώπων με τα ΜΑΤ σπάζοντας πόρτες ακόμα κι όταν οι άνθρωποι είναι μέσα.

Όσοι δεν έχουν δάνεια φυσικά δεν γλιτώνουν. Με τα νέα ''πράσινα'' μέτρα αν έχεις ακίνητο θα πρέπει να το αναβαθμίσεις. Αν δεν έχεις λεφτά να το κάνεις, μοιραία θα το χάσεις γιατί για πόσο θα πληρώνεις αν δεν έχεις εισόδημα.


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ .

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ;

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΑΣ;

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ;


Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.