50χρονος σκότωσε τον 33χρονο κουνιάδο του, φερόμενο βιαστή της κόρης του!


 


 

Αποφασισμένος να σκοτώσει τον 33χρονο κουνιάδο του ήταν ο 50χρονος Αλβανός που ομολόγησε το έγκλημα που διέπραξε το βράδυ της Τρίτης 9 Ιανουαρίου στην επαρχιακή οδό Βόλου – Ζαγοράς.

Ο 50χρονος έκλεισε ραντεβού στον 33χρονο στον συγκεκριμένο δρόμο, που έμελε να είναι το σημείο όπου τον δολοφόνησε, καθώς, όπως υποστήριξε αργότερα τις αστυνομικές αρχές, βίαζε την κόρη του εδώ και εννέα χρόνια.

    Φέρεται να εκβίαζε την 18χρονη πως θα δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες από τις πράξεις του

O 50χρονος φέρεται να πήρε το όπλο του από το σπίτι του στην Αργαλαστή Πηλίου και ενώ κατευθυνόταν προς την Αγριά Βόλου, προφασίστηκε πως είχε μηχανική βλάβη το αυτοκίνητό του και ζήτησε από τη σύζυγό του να πάει σε συγκεκριμένο σημείο ο αδελφός της για να τον βοηθήσει.

Οι δυο άνδρες συναντήθηκαν και μετά από λεκτική διαμάχη ο 50χρονος τον πυροβόλησε με το μονόκαννο κυνηγετικό όπλο του. Ακολούθως ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές, ενώ λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη.

Ο 50χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι πήρε την απόφαση να δολοφονήσει τον κουνιάδο του καθώς το πρωί της Τρίτης 9 Ιανουαρίου η 18χρονη κόρη του αποκάλυψε πως ο 33χρονος τη βίαζε από την ηλικία των 9 ετών.

Παράλληλα, όπως φέρεται να του είπε η κόρη του, την εκβίαζε πως θα δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες από τις πράξεις του, αποσπώντας της χρηματικά ποσά.

Η σορός του 33χρονου αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή ώστε να διερευνηθούν οι ακριβείς αιτίες του θανάτου του.
Δείτε φωτογραφία από το σημείο που ο 50χρονος σκότωσε τον 33χρονο:

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες (09-01-2024) το βράδυ στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες, ο δράστης συναντήθηκε με άλλον αλλοδαπό άνδρα σε περιοχή του Βόλου και υπό συνθήκες που διερευνώνται, ο παθών τραυματίστηκε θανάσιμα ένεκα πυροβολισμού από κυνηγετικό όπλο που έφερε ο δράστης.

Ο δράστης ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές, ενώ λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη.

Κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και ένα φυσίγγιο.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου».

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


  


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.