200 χρόνια ιστορίας;

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 10/1/2021
Τα λάθη(;) της επιτροπής ΕΛΛΑΔΑ 21 διαδέχονται το ένα το άλλο.
Άθλιες απόψεις των μελών της από τη μια, φωτογραφίες ανθρώπων που δεν έχουν καμιά σχέση με την ιστορία της Ελλάδος από την άλλη.

Όταν θες να συμπεριλάβεις ιστορικές αθλητικές στιγμές στον εορτασμό, επιλεγείς τέτοιες και όχι αθλητές αγαπητούς στην επιτροπή και στην κυβέρνηση. Η επιλογή δε γίνετε με κριτήριο την επιτυχία ενός διαφημιστικού σποτ.

Ο κατά τα άλλα συμπαθής Γιάννης Αντετοκούμπο ουτε Έλληνας είναι στην πραγματικότητα, ούτε έδωσε αγώνες για την Ελλάδα.

Στη θέση αυτή θα μπορούσε να μπει η Εθνική ομάδα, ποδοσφαίρου ή μπάσκετ που είναι ομάδικα παιχνίδια και όχι ατομικά και έχουν δοξάσει την πατρίδα μας.
Θα περνούσαν το μήνυμα της ενότητας και της νίκης και όχι της προσωπικής ανόδου....

Θα μπορούσε να υπάρχει και η φωτογραφία ανθρώπων της παραγωγής, εφευρετών, σαν φόρος τιμής και αναγνώρισης του λάθους των κυβερνήσεων για την καταστροφή και απαξίωση τους.

Η ιστορία έχει γραφτεί και είναι αμείλικτη.
Όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να την αλλάξουν... ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.

Ακόμα και οι ΜΑΥΡΕΣ σελίδες της ιστορίας είναι εκεί για να μας θυμίζουν τα λάθη μας.



Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.