Στις 18:00 οι ανακοινώσεις για ανασχηματιμό,-διορθωτικές κινήσεις από τον Παύλο Μαρινάκη.




Ο Κ. Μητσοτάκης αποφάσισε αλλαγή  στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, προκειμένου να κατευναστεί η δυσαρέσκεια στην κοινή γνώμη για τιην καθημερινότητα και την μη ασφάλεια του

Επικρατέστερος για να διαδεχθεί τον κ. Γιάννη Οικονόμου είναι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και αντιστοίχως θα τον διαδέχεται στο πόστο του ο νυν υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης. Τον κ. Γεωργιάδη θα διαδεχθεί πιθανότατα η Δόμνα Μιχαηλίδου και στη θέση της η Ιωάννα Λυτρίβη.
Επίσης στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναμένεται να βρεθεί ο Γιώργος Κώτσηρας στη θέση του Κώστα Κατσαφάδου.

Στην κυβέρνηση επίσης αναμένεται πάντως να μπει ο Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος θα παραμείνει κυβερνητικός εκπρόσωπος και θα αναλάβει χαρτοφυλάκιο υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ.

Από σήμερα πολύ νωρίς υπήρχαν διαρροές φηλών και επίσης συζητήθηκαν,  οι δηλώσεις του πρώην υφυπουργού Παιδείας Άγγ. Συρίγου, ότι το 97% της Συνθήκης της Λωζάνης είναι παρωχημένο, οι οποίες προκάλεσαν  νευρικότητα στη ΝΔ και στη συνέχεια «άδειασμα» από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Π. Μαρινάκη, που δήλωσε ότι «η Ελλάδα και ο πρωθυπουργός είναι εναντίον οποιασδήποτε αναθεώρησης της Συνθήκης».


Κατά τις πληροφορίες το Μέγαρο Μαξίμου  διαπίστωσε δυσλειτουργίες, παραφωνίες και λανθασμένους χειρισμούς από συγκεκριμένα στελέχη της κυβέρνησης. Πριν τις εορτές, εξάλλου, ολοκληρώθηκε ο κύκλος της αξιολόγησης του κυβερνητικού έργου ανά τομέα ευθύνης που κάνει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης αλλά και οι συνεργάτες του, με πρώτον τον υπουργό Επικρατείας κ. Άκη Σκέρτσο που αθόρυβα αλλά συστηματικά επισκέφτηκαν όλα τα υπουργεία, τα οποία δεν επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.