Δεν θα Σωπάσω


Για λόγους ιστορικούς όπως ζητάει ο Costas Angelatos να πω, η ταινία άρχισε να γυρίζεται, κατά διαστήματα, στο τέλος του 2014 και ολοκληρώθηκε πριν απο το δημοψήφισμα  της 6 Ιουλίου 2015. Κι ενώ ετοιμαζόμουν να την προβάλλω δημόσια, έρχεται η εξωφρενική πράξη του κ Τσίπρα να μετατρέψει την απόφαση του δημοψηφίσματος και το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού να το κάνει.. ΝΑΙ!!!. Τότε ακύρωσα όλη την ταινία, πέταξα όλα τα dvd, που είχα τυπώσει και άρχισα να την ξαναφτιάχνω σχεδόν απο την αρχή, με ότι συνεπάγεται αυτό, για να συμπεριλάβω στους μνημονιακούς και τον κ Τσίπρα, μαζί με τους Γιωργάκη Παπανδρέου, Βενιζέλο ,Σαμαρά. Η ταινία τελείωσε με την σημερινή τελική, (θέλω να πιστεύω), μορφή της, γύρω στον Μάρτιο του 2016, εμπλουτισμένη ΚΑΙ με τον ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ, ΚΑΙ όλων των ΔΗΘΕΝ.                          
 Η τελευταία αλλαγή  ήταν το σχόλιο που έκανα πάνω στον τίτλο. Το ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΠΑΣΩ το έκανα ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΠΑΣΩ γιατί πιστεύω ότι η παρούσα φάση έχει ανάγκη, περισσότερο το ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΠΑΣΩ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.