Συνάντηση Τσίπρα - Κασσελάκη: Ενότητα για να ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ αξιόπιστη αντιπολίτευση στην κυβέρνηση


 

 




Συνάντηση με τον Στέφανο Κασσελάκη στο γραφείο του επί της Λεωφόρου Αμαλίας είχε χθες, Τετάρτη (15/11) ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, η συνάντηση μεταξύ «πρώην» και «νυν» διεξήχθη μετά από πρωτοβουλία του κ. Κασσελάκη.

Το τετ α τετ πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ στο «μενού» βρέθηκαν όλες οι πολιτικές εξελίξεις.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αλέξης Τσίπρας και ο Στέφανος Κασσελάκης επικοινωνούν, καθώς έχουν μιλήσει αρκετές φορές στο παρελθόν.
Τι αναφέρει το περιβάλλον Τσίπρα

Σύμφωνα με πηγές του πρώην πρωθυπουργού, ο κ. Κασσελάκης τηλεφώνησε χθες στον Αλέξη Τσίπρα και του ζήτησε να συναντηθούν για να ανταλλάξουν σκέψεις.

Ο Αλέξης Τσίπρας ανταποκρίθηκε θετικά και δέχθηκε χθες το απόγευμα τον νέο Προέδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο πολιτικό του γραφείο στην Οδό Αμαλίας.

Στη συνάντηση, που ήταν η πρώτη μετά την εθιμοτυπική της εκλογής του νέου Προέδρου, ο κ. Τσίπρας είχε την ευκαιρία να εκφράσει την ανησυχία του για τη συνεχόμενη ένταση στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε τη μεγάλη σημασία που έχει η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τόσο για να ασκεί αξιόπιστη αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, όσο όμως και ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών.

Ενότητα που μπορεί να διαφυλαχθεί μόνο με την πιστή τήρηση του καταστατικού και τη χάραξη πολιτικού σχεδιασμού εξωστρέφειας από τα όργανα του κόμματος που πρέπει να λειτουργήσουν χωρίς αποκλεισμούς και με συμπεριληπτική για όλες τις απόψεις διάθεση, αναφέρουν οι ίδιες πηγές.
Τι λέει η Κουμουνδούρου

Όπως αναφέρουν κύκλοι κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη, η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, καθώς ο νυν και ο πρώην πρόεδρος επικοινωνούν τακτικά.

Η συζήτηση ήταν εφ’ όλης της ύλης με επικέντρωση στην ανάγκη για την ενότητα στο κόμμα, τονίζουν.

 iEidiseis.gr 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.