ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΛΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.... ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΝΑΑΑΑ



Μετά τους ρατσιστές και τους φασίστες η νέα μόδα της ταμπέλας είναι αυτή του αρνητή.
Τι είναι όμως ο αρνητής;
Αρνητής είναι αυτός που αρνείται κάτι...φρόνημα, πίστη, αίσθημα.
Η άρνηση σε κάτι είναι απόλυτο δικαίωμα των ανθρώπων. Το πρόβλημα αρχίζει όταν η άρνηση είναι στείρα.
Το πρόβλημα είναι η στείρα άρνηση,  η μέθοδος των ανόητων για να κάνουν τους έξυπνους και όχι το δικαίωμα της επιλογής. Το να αρνηθεί κάποιος να κάνει κάτι που θεωρεί βλαπτικό είναι απόλυτα λογικό και είναι δικαίωμα του κάθε ανθρώπου.
Ξαφνικά όποιος διαφωνεί με κάτι, έχει ενδοιασμούς ή θέλει περισσότερες λεπτομέρειες κι εγγυήσεις βαφτίζεται αρνητής.
Από προχθές μας προέκυψαν και  οι αρνητές της απογραφής!!!
Όχι οποιασδήποτε απογραφής που εδώ και πολλά χρόνια συμμετέχουν όλοι ,αλλά της ηλεκτρονικής απογραφής που θέλουν να επιβάλλουν. Στην απογραφή το ερωτηματολόγιο είναι συγκεκριμένο για την εξυπηρέτηση της ΕΛΣΤΑΤ, όπου βάση αυτής έχουμε μια εικόνα της κοινωνίας και των συνθηκών διαβίωσης.
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΑ.
Έρχονται τώρα και μας λένε να την κάνουμε ηλεκτρονικά! Μα με το που θα συνδεθούμε πάει περίπατο το ΑΠΟΡΡΗΤΟ μας. Ταυτοποιούμαστε πλήρως με ακρίβεια χιλιοστού. Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, ΑΦΜ,ΑΜΚΑ, και όποιο άλλο στοιχείο μας είναι καταχωρημένο σε δημόσια υπηρεσία.
Ο κόσμος κατάλαβε και το σκοπό της απογραφής κτηρίων που διαφημίζουν, όσο κι αν παλεύουν τα πετσοπληρωμένα δημοσιογραφάκια να μας πείσουν πως είμαστε συνομωσιολόγοι. Συνωμοσία ή προφύλαξη της προσωπικής μας ζωής και ταυτότητας; Μετα το πέρας της ηλεκτρονικής απογραφής είναι σίγουρο πως θα έρθουν και οι υποχρεωτικές ασφάλειες,  τα γκρεμίσματα, τα πρόστιμα για την κλιματική αλλαγή και ένας θεός ξέρει τι άλλο θα σκαρφιστούν οι ά(χ)ριστοι ''σωτήρες'' μας.
Τα ΜΜΕ κάνουν προσπάθεια να πείσουν τους πολίτες για τις αγαθές προθέσεις των κυβερνώντων.... Ναι, ναι αυτών που μας αγαπάνε τόσο πολύ ,που θέλουν να μας σώσουν και για να μας σώσουν μας ''σκοτώνουν'' για να μην πεθάνουμε!!!!


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.