Ασκήσεις για πυρηνική επίθεση από ξηράς, αέρος και θαλάσσης πραγματοποίησε η Ρωσία


Ο ρωσικός στρατός πραγματοποίησε προσομοιωμένη πυρηνική επίθεση σε άσκηση την Τετάρτη υπό την επίβλεψη του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, ώρες αφότου η Άνω Βουλή του κοινοβουλίου ψήφισε να ακυρώσει την επικύρωση της παγκόσμιας απαγόρευσης πυρηνικών δοκιμών από τη χώρα. Το νομοσχέδιο για τον τερματισμό της επικύρωσης της Συνθήκης για την Ολοκληρωμένη Απαγόρευση των Πυρηνικών Δοκιμών, που εγκρίθηκε στην Κάτω Βουλή την περασμένη εβδομάδα, θα σταλεί τώρα στον Πούτιν για τελική έγκριση.

Ο Ρώσος Πρόεδρος είπε ότι η ανάκληση της επικύρωσης της Ρωσίας το 2.000 θα «αντανακλούσε» τη στάση των ΗΠΑ, οι οποίες υπέγραψαν αλλά δεν επικύρωσαν την απαγόρευση των πυρηνικών δοκιμών. Η κρατική τηλεόραση έδειξε τον Πούτιν να διευθύνει την άσκηση μέσω βιντεοκλήσης με ανώτατους στρατιωτικούς αξιωματούχους, μεταδίδει το AP.Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.