Σάπιοι δημοσιογράφοι, εισαγγελείς και βουλευτές....

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 26/10/2022
ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Είχαμε γνωρίσει την Εισαγγελέα Εφετών Ράϊκου πριν περίπου 30 χρόνια όταν εξέταζε αποκαλύψεις μας για ένα γαλάζιο σκάνδαλο.Σχηματίσαμε για την νομική της κατάρτιση σε υποκειμενικά πλαίσια τη χειρότερη εντύπωση.

Πέρασαν τα χρόνια…

Και τώρα βρίσκεται να καταθέτει στο Ειδικό Δικαστήριο ως μάρτυρας με κατηγορούμενους τον παλιό εισαγγελέα και μετέπειτα Αν.Υπουργό Δικαιοσύνης Παπαγγελόπουλο.

Ο Δ.Παπαγγελόπουλος  είναι σχεδόν απίθανο να καταδικαστεί,ενώ πέρα απο βέβαιο είναι ότι θα αθωωθεί η εισαγγελέας κ.Τουλουπάκη ,για την οποία είναι απορίας άξιο πως έφτασε κατηγορούμενη.

Στο ειδικό δικαστήριο υπήρξε απίστευτη εξέλιξη μέσα από ένα  σετ απίστευτων διαλόγων για …γυμνή Οριεντάλ σε πολιτικό-δικαστικό “ιβέντ”.Τις ερωτήσεις κάνει ο κατηγορούμενος πρώην Εισαγγελέας Δ.Παπαγγελόπουλος,στην μάρτυρα εν ενεργεία Εισαγγελέα Ράϊκου και δημοσιεύθηκαν στο documento.gr

Από τις ερωτήσεις προέκυψε ξεκάθαρα ότι Ράικου και Παπαγγελόπουλος είχαν κατά το παρελθόν όχι μόνο επαγγελματικές αλλά και στενές,πολύ στενές φιλικές σχέσεις σε οικογενειακό επίπεδο. Kάτι που επισήμανε κάποια στιγμή σε παρέμβασή της και η εξαίρετη Δικαστής, πρόεδρος του Ειδικού Δικαστηρίου,κ. Βασιλική Ηλιοπούλου.

Ιδού το δημοσίευμα:

«Κανονικά θα μπορούσα να υποβάλλω εκατοντάδες ή και χιλιάδες ερωτήσεις στην Ράικου, αλλά έχουν αναδειχθεί οι αντιφάσεις των καταθέσεων της» ανέφερε αρχικά ο Παπαγγελόπουλος και στη συνέχεια ξεκίνησε τον καταιγισμό ερωτήσεων προς την Ελένη Ράικου.
Παπαγγελόπουλος: Είπατε ότι, με αποκαλούσατε Δημήτρη και σας αποκαλούσα Ελένη.

Ράικου: Η, υπουργό

Παπαγγελόπουλος: Είναι σύνηθες φαινόμενο να αποκαλεί νεότερος αρχαιότερο του εισαγγελέα, τουλάχιστον 10 σειρές, με το μικρό του όνομα?

Ράικου: Παλιά υπηρετούσαμε στο ίδιο γραφείοΠαπαγγελόπουλος: Ξέρετε άλλον εισαγγελέα και κοντά στην επετηρίδα να με αποκαλεί Δημήτρη; Ξέρετε πως με αποκαλεί η κ. Τουλουπάκη, την οποία κατηγορήσατε ως όργανο μου και την καταστήσατε κατηγορούμενη; Kύριε εισαγγελέα με αποκαλεί..
Οι οικογενειακές επαφές συνοδεία συζύγων
Στη συνέχεια ο Δ. Παπαγγελόπουλος ρώτησε τη μάρτυρα για το πόσες φορές είχαν συναντηθεί στο παρελθόν και αν τον είχε επισκεφτεί στο σπίτι και το εξοχικό του μαζί με το σύζυγό της.

Παπαγγελόπουλος: Eίπατε ότι, έχουμε συναντηθεί μόνο δύο με τρεις φορές με συναδέλφους”

Ράικου: Nαι μόνο!

Παπαγγελόπουλος: Έχετε έρθει δυο με τρεις φορές στο σπίτι μου με το σύζυγό σας, το Λάζαρο και εγώ στο δικό σας με τη σύζυγο μου;

Ράικου: Nαι

Παπαγγελόπουλος: Τότε γιατί λέτε ψέματα

Με την πρόεδρο του Ειδικού Δικαστηρίου, Βασιλική Ηλιοπούλου να παρεμβαίνει στο σημείο αυτό και να σημειώνει:

Πρόεδρος: Κι εμείς έτσι ειδικά το καταλάβαμε ότι, είπατε πως δεν τον έχετε συναντήσει πέρα από δύο με τρεις φορές με συναδέλφους.

Ράικου: Έχω πάει μια φορά στο σπίτι του.

Πρόεδρος: Τώρα το λέτε αυτό, τώρα…

Ράικου: Δεν έχω πάει σε ταβέρνα μαζί του

Παπαγγελόπουλος: θα πάμε και στις ταβέρνες… Έχετε έρθει στο σπίτι μου:

Ράικου: Ναι και ήταν ο Ζαγοριανός και η Πατσουράτη..

Παπαγγελόπουλος: Έχετε έρθει στο σπίτι μου στην Ηλιούπολη και στο άλλο το εξοχικό, που μένω τώρα και χαϊδεύατε και το σκύλο μου; Nα σας θυμίσω και τα φαγητά που φάγαμε;

Ράικου: Nαι έχω έρθει..

Παπαγγελόπουλος: Άρα δεν χρειάζεται να αναφερθώ στα φαγητά

Πρόεδρος: Aφού το δήλωσε

Οι ταβέρνες και η χορεύτρια Οριεντάλ
Οι ερωτήσεις συνεχίστηκαν από την πλευρά του Παπαγγελόπουλου.

Παπαγγελόπουλος: Έχουμε βγει σε πολλές ταβέρνες και ρεστοράν;

Ράικου: Ποτέ, σε καμία.

Παπαγγελόπουλος: Στον Κουρσάρο δεν έχουμε φάει; Στο Nόστος το μεζεδοπωλείο της Ηλιούπολής δε έχουμε φάει

Ράικου: Ποτέ

Παπαγγελόπουλος: θα τα αποδείξω όλα. Με πήγατε δύο φορές σε ταβέρνες κοντά στο σπίτι σας στη Λεωφόρο Πεντελης?

Ράικου: Δεν ξέρω ταβέρνες στην Πεντελη..

Παπαγγελόπουλος: Στη βάφτιση της αδελφής σας με καλέσατε και ήμουνα ο μοναδικός εισαγγελέας που καλέσατε?

Ράικου: Ήσασταν προϊστάμενος μου

Παπαγγελόπουλος: Με βάλατε στο ίδιο τραπέζι με τον Τραγάκη το βουλευτή της ΝΔ, που λέτε ότι, δεν είχατε σχέση με πολιτικούς?

Ράικου: Δεν ήταν δική μου η βάφτιση. Ήταν της αδελφής μου

Παπαγγελόπουλος: Γκρίνιαξα που με βάλατε με πολιτικό; Άρα αφού το δέχτηκε να μην της θυμίσω και το θέαμα με τη γυμνή χορεύτρια Οριενταλ; Αυτός ήταν και λόγος που έφυγα…
Στο Documento.gr έγινε και δημοσιεύθηκαν συνεντεύξεις του πρώην Υπουργού,βουλευτή Παύλου Πολλάκη και του βουλευτή κ.Κάτση.

Οι καταγγελίες τους απίστευτες για δυο χιλιάδες επτακόσιους(2.700)σάπιους δημοσιογράφους,για τον τραπεζίτη Μεγάλου(η συζυγός του είναι επίσημο στέλεχος-τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας…) και βουλευτές που παίζουν σε οφ σορ εταιρείες με εκατομμύρια ευρώ και τα ακίνητα των πολιτών.

Ενας τέτοιος βουλευτής ο Ανδρέας Πάτσης(Γρεβενά) παρότι αρνείται κάθε παρανομία και υποστηρίζει γραπτώς ότι ήταν …μεσάζων (“ενδιάμεσος μηχανισμός” αποκαλείται)της Τράπεζας Πειραιώς διεγράφη απο τη Νέα Δημοκρατία ,προφανώς όχι γιατί κρίθηκε καθαρός και μαζί του εκδιώχθηκε και ο “χορηγός” από τα ΕΛΤΑ, ασήμαντων λοιπών στοιχείων…

Θα πάει,λέει,στη Δικαιοσύνη εναντίον Πολλάκη για να δικαιωθεί…

Ακούστε το και θα γίνετε πολύ πλούσιοι σε γνώσεις:Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.