Ζ.Κωνσταντοπούλου για Σ.Κασσελάκη και Κατεχόμενα: «Θράσος να ρίχνει ένα τέτοιο λάθος στην κούραση»


 



Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε ότι «δεν γνωρίζει τι του γίνεται όταν νομίζει ότι μπορεί να παρουσιάσει ως σαρδάμ την εκχώρηση των Κατεχομένων στην Τουρκία»


«Πυρά» κατά του υποψήφιου πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, εξαπέλυσε το πρωί του Σαββάτου η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Με αφορμή το λάθος του Στέφανου Κασσελάκη που αποκάλεσε «κρατίδιό τους» τα Κατεχόμενα η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε ότι «δεν γνωρίζει τι του γίνεται όταν νομίζει ότι μπορεί να παρουσιάσει ως σαρδάμ την εκχώρηση των Κατεχομένων στην Τουρκία».

Η Ζ.Κωνσταντοπούλου δεν άφησε ασχολίαστες και τις δικαιολογίες που προέβαλε ο Στέφανος Κασσελάκης για το λάθος του, λέγοντας ότι «είναι θράσος να λες ότι είσαι κουρασμένος και μην ανησυχείτε θα μου τα μάθουν».

«Τότε είσαι σίγουρα αντάξιος συνεχιστής του Τσίπρα που μας εκπροσωπούσε χωρίς να ξέρει αγγλικά» ήταν το τελευταίο «βιτριολικό σχόλιο της Ζωής Κωνσταντοπούλου η οποία καταλόγισε στον Στέφανο Κασσελάκη «έλλειψη σεβασμού» προς τους πολίτες.

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.