Έμμεση αναγνώριση Κοσσυφοπεδίου με συνάντηση Γεραπετρίτη, Κοσσοβάρα ΥΠΕΞ στον ΟΗΕ!!!


 


 Με την Κοσοβάρα υπουργό Εξωτερικών Donika Gërvalla-Schwarz συναντήθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης στη Νέα Υόρκη, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο Τwitter: «Η συζήτηση εστίασε στην προώθηση των σχέσεων, ιδίως στο εμπόριο και τις επενδύσεις, καθώς και στην ανάγκη αναζωογόνησης του Διαλόγου Βελιγραδίου-Πρίστινας υπό την αιγίδα της ΕΕ»

Νωρίτερα ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε και με τον υπουργό Εξωτερικών του Λιβάνου Abdallah Bou Habib και την υπουργό Εξωτερικών της Ινδονησίας Retno L. P. Marsudi.

«Ελλάδα και Λίβανος διατηρούν πολύ φιλικές σχέσεις», αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών σε ανάρτησή του στο «Χ».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζήτησαν για την ενίσχυση των διμερών σχέσεων, τις περιφερειακές εξελίξεις, το προσφυγικό/μεταναστευτικό και τις σχέσεις ΕΕ-Λιβάνου», προσθέτει.

Ακολούθησε η συνάντηση με την υπουργό Εξωτερικών της Ινδονησίας Retno L. P. Marsudi.

Οι δύο υπουργοί συζήτησαν για τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), το εμπόριο, την κλιματική αλλαγή και την προστασία των θαλασσών, τις σχέσεις Ελλάδας και της Ένωση Χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN) και τις σχέσεις Ινδονησίας-ΕΕ, όπως αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών σε ανάρτησή του στο «Χ».

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.