Ορμητικά ποτάμια οι δρόμοι στην Αθήνα – Παρέσερναν κι «έπνιγαν» πεζούς τα νερά (βίντεο)


 



Ανοχύρωτη πόλη η Αθήνα μετά την σφοδρή βροχόπτωση στο κέντρο της πρωτεύουσας, την ώρα που η κακοκαιρία «Ντάνιελ» σφυροκοπά πολλές περιοχές της χώρας.

Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας με τους κατοίκους και τους περαστικούς να έρχονται αντιμέτωποι με ασύλληπτες καταστάσεις για ευρωπαϊκή πρωτεύουσα.

Χάθηκε η άσφαλτος στη Βασιλίσσης Σοφίας, η οποία μετατράπηκε κυριολεκτικά σε ορμητικό ποτάμι.

Στο ύψος του Μετρό Ευαγγελισμός η εικόνα είναι συγκλονιστική, όπως αποτυπώνεται από βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας: Ένας άνδρας παρασύρθηκε από το χείμαρρο και δεν μπορούσε να σηκωθεί.

Ευτυχώς ένας άλλος άνδρας έφτασε στο σημείο προκειμένου να τον βοηθήσει, ενώ την ίδια στιγμή στο βίντεο καταγράφεται μια γυναίκα να παρασύρεται κυριολεκτικά από τα νερά και προσπαθεί να κρατηθεί από μια κολώνα.

Παράλληλα, το χειμαρρώδες ποτάμι, παρασέρνει στο διάβα του περαστική γυναίκα που επιχειρεί να διασχίσει τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.


Επίσης, πλημμύρισε σχολείο στην Αθήνα από τις ισχυρές βροχοπτώσεις.

Πρόκειται για το 36ο δημοτικό Αθήνας και το 82ο Νηπιαγωγείο, που βρίσκονται πίσω από τον λόφο του Στρέφη και τα οποία έχουν πληγεί επανειλημμένα από πλημμύρες, ωστόσο λόγω των έργων που έχουν μετατρέψει σε εργοτάξιο τον λόφο, η κατάσταση έχει επιδεινωθεί.

«Το σχολείο έχει πλημμυρίσει.

»Μέσα και έξω νερά. Έργα που δεν έγιναν ποτέ. Την άνοιξη μας έλεγαν ότι δεν μπορούν πριν από την πλημμύρα να κάνουν κάτι.

»Δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από 6 μήνες.

»Κατέστρεψαν τον Στρέφη» γράφει γονιός σε ανάρτηση στο Facebook, δημοσιεύοντας σχετικά βίντεο.

 




 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.