Σοκάρουν τα βίντεο από το κέντρο της Αθήνας!! ΠΟΛΙΣ... ΧΩΡΑ......ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΩΓΜΟ!!


 


 

 

 





ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΟΥ ΔΙΑΒΆΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΜΗΤΙΚΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ, ΣΑΝ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,,,ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!

ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ, ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ...ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,,ΜΙΑ ΠΟΛΗ , ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΑΝΟΧΥΡΩΤΗΤΗ...ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ;; ΑΠΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΚΑΨΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ,,ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ..

ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΦΤΑΕΙ ΗΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ..ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ..ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ... ΑΠΛΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ!!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ,,ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ!!!

 ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;;ΜΗΠΩΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ;; Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ....Η ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ;;; 

ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΝΑ ΑΠΛΩΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΩΣ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ , ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΕΙ...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟΝ  ΤΟ ΕΣΠΕΡΟΝ!!ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΠΝΟΗ, ΑΝΑΣΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΖΩΗ -ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!!

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.