«Πύρινο» μέτωπο 15 χιλιομέτρων απειλεί το Σουφλί ΜΕ ΠΟΤΙΣΤΉΡΙ ΔΕΝ ΣΒΉΝΕΙ



«Πύρινο» μέτωπο 15 χιλιομέτρων απειλεί το Σουφλί,ΜΕ ΠΟΤΙΣΤΉΡΙ ΔΕΝ ΣΒΉΝΕΙ

Κρανίου τόπος ο Έβρος, με τον κρατικό μηχανισμό να αποδεικνύεται ανίκανος να αντιμετωπίσει το «πύρινο» μέτωπο που μαίνεται για 13η ημέρα στην περιοχή.

Στο Σουφλί πλησιάζουν οι φλόγες, με την φωτιά να παίρνει τρομακτικές διαστάσεις και να απειλεί ανοιχτά την περιοχή. Το μένος της πυρκαγιάς είναι τρομακτικό και οι ριπές ανέμου αλλάζουν συνεχώς κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να απειλούνται διαφορετικές περιοχές ανά διαστήματα. Παράλληλά, ανεξέλεγκτα και διάσπαρτα είναι τα πύρινα μέτωπα και στην Δαδιά, ενώ επιχειρήσεις της πυροσβεστικής βρίσκονται σε εξέλιξη σε Κορνοφωλιά, Κοτρωνιά, Σιδηρώ και Γιαννούλη.


Μάλιστα, λίγο πριν τις 21:00 στάλθηκε νέο μήνυμα 112 στους κατοίκους της περιοχής του Σουφλίου να παραμείνουν σε ετοιμότητα.

Το μήνυμα γράφει αναλυτικά: «Ενεργοποίηση 112 Σουφλί. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Παραμείνετε σε ετοιμότητα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών 

ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΥΡΟΙ ΤΗς ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΜΕ ΠΟΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ ,,,ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΕΙΠΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΚΑΝΑΝΤΕΡ ΣΙΝΟΥΚ ΚΑΙ ΕΡΙΚΣΟΝ ....

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.