Μεγάλη φωτιά στη Ζάκυνθο – Προειδοποιητικό μήνυμα από το 112



Μεγάλη φωτιά στη Ζάκυνθο – Προειδοποιητικό μήνυμα από το 112

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής 18 Αυγούστου σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Τσιλιβί Ζακύνθου.

Στην φωτια επιχειρουν  23 πυροσβέστες με 13 οχήματα, ενώ από αέρος επιχείρησαν αρχικά 5 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο. Τώρα τα εναέρια mεσα έχουν αποσυρθεί Άλλα Δόθηκε εντολή για ενίσχυση των δυνάμεων της πυροσβεστικής, με 16 πυροσβέστες και 4 οχήματα να φτάνουν ακτοπλοϊκώς στο νησί του Ιονίου από την Κυλλήνη, προκειμένου να συνδράμουν στο έργο της πυρόσβεσης.

 Οι προσπάθειες για την κατασβεση της πυρκαγιάς συνεχίζονται από τους πυροσβέστες και τα επίγεια μέσα, ενώ το ευχάρριστο είναι πως δεν υπάρχει άλλο ενεργό μέτωπο  λίγο μετά τις 23.00 το βραδύ.

Παράλληλα, με μήνυμα από το 112, η Πολιτική Προστασία ειδοποίησε τους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν σε ετοιμότητα.

Σ άμεση ετοιμότητα βρίσκονται ένα σκάφος του Λιμενικού και ιδιωτικά σκάφη στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Τσιλιβή προς παροχή συνδρομής εφόσον απαιτηθεί, για την απομάκρυνση κατοίκων και τουριστών.
imerazante


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.