ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΥΓΕ Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΤΖΙΜ ΛΟΝΤΟΣ ΒΙΝΤΕΟ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΥΓΕ Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΤΖΙΜ ΛΟΝΤΟΣ ΒΙΝΤΕΟ


Σαν σήμερα στις 19 Αυγούστου του 1975 έφυγε από τη ζωή ο σούπερ σταρ της επαγγελματικής πάλης (κατς), Τζιμ Λόντος, που πρόσφερε ώρες χαράς και ξεγνοιασιάς στους δοκιμαζόμενους από το οικονομικό κραχ Αμερικανούς. Ο Τζιμ Λόντος (Jim Londos) γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου 1897 στο Κουτσοπόδι του Άργους ως Χρήστος Θεοφίλου και ήταν το μικρότερο από τα 13 παιδιά της οικογένειάς του.

Η μητέρα του ήθελε να γίνει ιερέας, ενώ ο πατέρας του τον ονειρευόταν στρατιωτικό. Ο ίδιος προτίμησε να γίνει μετανάστης και σε ηλικία μόλις 13 ετών εγκατέλειψε το σπίτι του, ταξίδεψε στην Αμερική κι έπιασε δουλειά ως λαντζέρης σ' ένα εστιατόριο της Νέας Υόρκης.

Η ιδέα να ασχοληθεί με την πάλη τού δημιουργήθηκε όταν βρέθηκε τυχαία σ' έναν αγώνα, καθώς «εξερευνούσε» τους δρόμους του Μανχάταν, λίγες ημέρες μετά την άφιξή του. Με τα πρώτα χρήματα που κέρδισε από τη δουλειά του, γράφτηκε σ' ένα προπονητήριο και άρχισε να μαθαίνει τα μυστικά του αθλήματος.

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΛ ΑΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,,ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΕΝΩΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΠΟ ΓΗΠΕΔΑ ΜΕΧΡΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 










Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.