«Ο επιθεωρητής λείπει για …εκλογές»! Τραγέλαφος με τις «επιθεωρήσεις πυαρασφάλειας» στις ΕΔ«Ο επιθεωρητής λείπει γαι…εκλογές»! Τραγέλαφος με τις «επιθεωρήσεις πυαρασφάλειας» στις ΕΔ

Από που προβλεπόταν η ανάθεση «ελέγχων πυρασφάλειας» στον ΥΦΕΘΑ Ν.Χαρδαλιά; 
Τραγέλαφος τα όσα συμβαίνουν με την υπόθεση της «επιθεώρησης πυρασφάλειας» σε στρατιωτικούς σχηματισμούς…

Η κυβέρνηση επιλέγοντας και στην παρολίγο απώλεια της 111 ΠΜ (!!!) την επικοινωνία και την ουσία είχε αναθέσει στον μέχρι πριν από λίγες ώρες ΥΦΕΘΑ Νίκο Χαρδαλιά τις «επιθεωρήσεις πυρασφάλειας» σε μονάδες.

 Οι φωτογραφίες που εστάλησαν χθες στα μέσα ενημέρωσης περιελάμβαναν και …απόρρητους χάρτες!

Τελικά ο κ.Χαρδαλιάς πάει για περιφερειάρχης μετά από το ζεϊμπέκικο Πατούλη που τον οδήγησε εκτός της εκλογική κούρσας.

Έτσι σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ οι επιθεωρήσεις θα συνεχιστούν «από τις Γενικές Επιθεωρήσεις των Γενικών Επιτελείων, μέσω συγκρότησης εξειδικευμένων επιτροπών κατά Κλάδο, οι οποίες θα υποβάλλουν συμπεράσματα και συγκεκριμένες προτάσεις για τον κάθε επιθεωρούμενο χώρο στο ΓΕΕΘΑ.

Επικεφαλής των ανωτέρω επί μέρους επιτροπών τίθενται ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού, ο Γενικός Επιθεωρητής Πολεμικού Ναυτικού και ο Γενικός Επιθεωρητής ΓΕΑ και τα αποτελέσματα θα υποβληθούν ιεραρχικά στο ΓΕΕΘΑ».
Militaire NewsΜοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.