Ρόδος η μεγάλη εκκένωση από ξένες αεροπορικές εταιρείες! Σκηνές χάουςΡόδος η μεγάλη εκκένωση από ξένες αεροπορικές εταιρείες! Σκηνές χάους

Πύρινο χάος στη Ρόδο, 10.000 τουρίστες στο δρόμο! 

Οι φωτογραφίες από την πύρινη κόλαση στη Ρόδο αλλά και από την ανυπαρξία του κράτους κάνουν το γύρο του κόσμου. 


Ξένοι τουρίστες στοιβαγμένοι σε καρότσες φορτηγών μεταφέρονται μακριά από τα πύρινα μέτωπα, χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες πολιτών της Ρόδου. Η κυβέρνηση στέλνει C-130 …με αστυνομικούς και υπουργούς σε κέντρα επιχειρήσεων για να συντονίσουν την ανυπαρξία τους!

20 πτήσεις αναχώρησης μέχρι τα μεσάνυχτα από τη Ρόδο όλες γεμάτες. Και συρρέουν μαζικά οι τουρίστες στο αεροδρόμιο από όλους τα μέρη του νησιού. Έκτακτες πτήσεις βάζουν αύριο οι ξένες εταιρείες για την εκκένωση του νησιού.

Militaire News

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.