Δώρο Χατζηδάκη στους μεγάλους επιχειρηματικούς και τραπεζικούς ομίλους,ΕΝΩ 4 ΕΚΤ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΩς ΖΟΥΝ ,,,ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ///


Δώρο Χατζηδάκη στους μεγάλους επιχειρηματικούς και τραπεζικούς ομίλους,ΕΝΩ 4 ΕΚΤ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ  ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΩς ΖΟΥΝ ,,,ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ///

Μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, οι οποίοι κατέχουν ομολογιακά δάνεια και ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου θα εισπράττουν τόκους, οι οποίοι θα εκπίπτουν από τη φορολογία.

Το άρθρο 52 του κώδικα φορολογίας εισοδήματος κρύβει ένα μεγάλο δώρο για τους επιχειρηματικούς και τραπεζικούς ομίλους.

Επεκτείνει την απαλλαγή από τον φόρο εισοδήματος των τόκων, των ομολογιακών δανείων και έντοκων γραμματίων του Ελληνικού Δημοσίου και τα νομικά πρόσωπα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, οι οποίοι κατέχουν ομολογιακά δάνεια και ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου θα εισπράττουν τόκους, οι οποίοι θα εκπίπτουν από τη φορολογία.

Ολόκληρη η επίμαχη τροπολογία έχει ως εξής:
Η έκδοση και η διάθεση ομολογιακών δανείων και εντόκων γραμματίων του Ελληνικού Δημοσίου, καθώς και κάθε σχετική ή παρεπόμενη σύμβαση ή πράξη, οι προσωρινοί και οριστικοί τίτλοι ομολόγων ή εντόκων γραμματίων του Ελληνικού Δημοσίου, η κυκλοφορία αυτών, η εξόφληση του κεφαλαίου και τόκων από ομόλογα και έντοκα γραμμάτια του Ελληνικού Δημοσίου και εν γένει η άσκηση δικαιωμάτων που απορρέουν από αυτά, η μεταβίβαση ομολόγων ή εντόκων γραμματίων του Ελληνικού Δημοσίου εντός ή εκτός οργανωμένης αγοράς η χρηματιστηρίου ή άλλου τόπου διαπραγμάτευσης απαλλάσσονται από κάθε φόρο, τέλος, ανταποδοτικό ή μη, τέλος χαρτοσήμου ή οποιοδήποτε άλλο τέλος υπέρ του Δημοσίου, εισφορά, περιλαμβανομένης και της εισφοράς του ν. 128/1975 (Α΄ 178), προμήθεια, δικαίωμα ή άλλη επιβάρυνση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτων, με την επιφύλαξη των διατάξεων που αφορούν Κεντρικά Αποθετήρια Τίτλων, εφαρμοζομένων του Κώδικα Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (ν. 2859/2000, Α΄ 248) και του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος (ν. 4172/2013, Α΄ 167).
radar.gr

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΕΙΑ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΧΕΔΟΝ 4 ΕΚΤ ΠΟΛΙΤΩΝ  ΝΑ ΨΑΧΤΟΥΝ ΟΠΩς ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ....[ δηλαδη προστιμα σε ολα γιατι ετσι θελουν ,,,] ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 10000 ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΩς ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ,,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ 12 ΕΤΩΝ  ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟς ΕΝΤΕΛΩς ΤΗς ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

 5000 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΔΩΡΙΖΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗς ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙς ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΔΙς ΕΥΡΩ

ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΟΛΠΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΗ

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.