Μικρά κέρδη για τον χρυσό!





Με ήπια κέρδη που δεν κατάφεραν να οδηγήσουν πάνω από το ψυχολογικό όριο των 2.000 δολαρίων ολοκλήρωσε τις πρώτες συναλλαγές της εβδομάδας ο χρυσός.

Ειδικότερα, το συμβόλαιο Ιουνίου του χρυσού έκλεισε στα 1.999,8 δολ. η ουγγιά στο Comex, με κέρδη 0,5% ή 9,3 δολαρίων.

Ο χρυσός είχε πραγματοποιήσει ράλι τον Μάρτιο μετά την κατάρρευση της Silicon Valley Bank και τους τριγμούς που πυροδότησε στον ευρύτερο τραπεζικό τομέα, ωστόσο με το κλίμα να αποκαθίσταται σταδιακά άρχισε να χάνει τη δυναμική του.

Και με την προοπτική περαιτέρω αυξήσεων να έχουν επανέλθει για τα καλά στο προσκήνιο, την Παρασκευή έχασε το ψυχολογικό όριο των 2.000 δολ. για πρώτη φορά μετά από ένα μήνα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Naeem Aslam της Zaye Capital Markets τα στοιχεία για το ΑΕΠ των ΗΠΑ, που δημοσιεύονται αυτή την εβδομάδα, "θα μπορούσαν να επαναφέρουν μερικούς αγοραστές στο χρυσό, καθώς οι traders θα θέλουν να αντισταθμίσουν το πονταρίσματά τους, σε ενδεχόμενο που τα στοιχεία φανούν πιο αδύναμα από ό,τι αναμένεται".

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.