Στον αέρα οι συνομιλίες της τραγωδίας των Τεμπών





Στην αποκάλυψη τμήματος της επιστολής του πρώην διευθυντή της υπηρεσίας Διεύθυνσης Σηματοδότησης, Ηλεκτροκίνησης, Τηλεπικοινωνιών και Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων του ΟΣΕ, την οποία ολόκληρη  έχει ήδη παραδώσει στη Δικαιοσύνη και τον αρμόδιο ανακριτή, προχώρησε ο δικηγόρος Λάρισας, Γιώργος Μπαρτζώκης.

Ο μάρτυρας με τα αρχικά Μ. Π., του οποίου το όνομα δεν αναφέρει ο κ. Μπαρτζώκης επισημαίνοντας ότι το έχει γνωστοποιήσει στον αρμόδιο ανακριτή, υπήρξε διευθυντής στην Διεύθυνση Σηματοδότησης, Ηλεκτροκίνησης, Τηλεπικοινωνιών και Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων (ΔΗΣΤΗΕ) του ΟΣΕ.

Στην εν λόγω επιστολή, αναφέρεται πως οι συνομιλίες μεταξύ των σταθμαρχών οι οποίες είδαν το φως της δημοσιότητας δεν είναι οι πραγματικές αλλά έχουν «πειραχθεί» μετά από άνωθεν εντολές από τον πρώην γενικό διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ Κωνσταντίνο Χρυσάγη, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Αθηνών - Σουνίου.

Ακολούθως παρατίθεται το τμήμα της επιστολής που έστειλε στη «Ζούγκλα» ο δικηγόρος Γιώργος Μπαρτζώκης, που όπως προαναφέρθηκε, έχει παραδώσει ολόκληρη την επιστολή, μαζί με τα πλήρη στοιχεία του καταγγέλλοντα στον αρμόδιο ανακριτή.

Zougla.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.