Τι καιρό θα κάνει την Μεγάλη Εβδομάδα και την Κυριακή του Πάσχα


 


 Με άστατο καιρό θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα αλλά και η Κυριακή του Πάσχα (16/04) του 2023 σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Έτσι, βροχές και καταιγίδες αναμένονται κατά τόπους έως και την Μ. Τετάρτη, 12/04 ενώ ένα νέο κύμα φαινομένων αναμένεται από την Μεγάλη Παρασκευή, 14/04. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν έως και τη Μ. Τρίτη 11/04 στα ορεινά. Η θερμοκρασία, μετά τη μικρή πτώση της Μ. Δευτέρας (10/04), θα παρουσιάσει σταδιακή άνοδο έως και τη Μ. Πέμπτη, 13/04 ενώ στη συνέχεια δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή. Τέλος μέτριοι έως ισχυροί άνεμοι αναμένονται στα πελάγη, με εξαίρεση τη Μ. Παρασκευή, 14/04 οπότε στο Αιγαίο θα επικρατήσουν ισχυροί έως θυελλώδεις άνεμοι.
ΠΗΓΗ: meteo.gr 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.