Λ. Αλεξάνδρας - Δίνουν μάχη για τη ζωή τους οι τρείς κοπέλες μετα απο τροχαιο

 

Λ. Αλεξάνδρας - Δίνουν μάχη για τη ζωή τους οι τρείς κοπέλες μετα απο τροχαιο

Τροχαίο με τρεις σοβαρά τραυματίες, από σφοδρή σύγκρουση δύο αυτοκινήτων σημειώθηκε τα ξημερώματα λίγο πριν τις 6 το πρωί, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο ύψος του Πεδίου του Άρεως. 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι τρεις γυναίκες απεγκλωβίστηκαν σοβαρά τραυματισμένες από Ι.Χ.Ε όχημα, με χρήση διασωστικής σειράς και παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β, που τις μετέφερε στο νοσοκομείο όπου δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή. 


Οι τρείς κοπέλες είναι ηλικίας 21, 22 και 23, ετών, οι δύο μάλιστα είναι αδελφές Αλβανικής καταγωγής, και η τρίτη είναι φίλη τους. Ενεπλάκησαν στο τροχαίο τα ξημερώματα, μετά από νυχτερινή διασκέδαση κι έχοντας καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ, όπως προκύπτει από τις αιματολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν. 

Η μία από τις αδελφές και η φίλη τους νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση διασωληνωμμένες, ενώ η τρίτη κοπέλα χειρουργείται από ορθοπεδικούς, έχοντας υποστεί σοβαρά κατάγματα στα χέρια και τα πόδια της.

Το τροχαίο συνέβη, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου επιχείρησε αναστροφή στο σημείο όπου πραγματοποιήθηκε η σύγκρουση, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο ύψος της οδού Μουστοξύδη.

Λόγω του τροχαίου η ΕΛΑΣ προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο ρεύμα προς Πατησίων, αλλά πλέον η κίνηση έχει αποκατασταθεί.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.