Σβήστηκε η μεγάλη φωτιά σε πολυκατοικία και εμπορικό κέντρο στη Γουναρη στον Πειραιά


Σβήστηκε η μεγάλη φωτιά σε πολυκατοικία και εμπορικό κέντρο στη Γουναρη στον Πειραιά

Η  Πυροσβεστική  ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΕς ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕς ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ για  την μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει σε επταόροφη πολυκατοικία στον Πειραιά, στην οδό Γούναρη.

Η φωτιά έχει εκδηλωθεί  σε κατάστημα εμπορίας χρωμάτων στο ισόγειο της πολυκατοικίας και η ευφλεκτότητα των υλικών καθιστά το έργο της κατάσβεσής της από τους πυροσβέστες πολύ δύσκολο.


Προσωρινά, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στον συγκεκριμένο δρόμο, μέχρι την κατάσβεση της πυρκαγιάς.  

Το ευχάριστο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πλευρά του Πυροσβεστικού Σώματος είναι ότι δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι κάτοικοι στην πολυκατοικία, καθώς από το κτήριο εξήλθε ένα άτομο που είναι καλά στην υγεία του.

Μετά από είκοσι περίπου κλεπτά η φωτιά κατασβέστηκε από τις Πυροσβεστικές δυνάμεις χωρίς να υπάρξουν δυσάρεστα επακόλουθα. 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.