Περίεργος θάνατος της υποδιευθύντριας των φυλακών Μαλανδρίνου..Στο ίδιο ακριβώς σημείςο είχε χάσει την ζωή του και ο διευθυντής των φυλακών το 2017


 


Οι αρχές εξετάζουν τον θάνατο της υποδιευθύντριας των φυλακών Μαλανδρίνου, γιατί σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν διάφορα ερωτήματα, αλλά και περίεργοι συνειρμοί, για τον τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή της.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha h υποδιευθύντρια κατευθυνόταν προς το σπίτι της και βρισκόταν στο 77ο χιλιόμετρο της Ε.Ο Αντιρρίου – Ιτέας, όταν για άγνωστο μέχρι αυτή την ώρα λόγο, χάνει ξαφνικά τον έλεγχο του οχήματος και πέφτει σε γκρεμό βάθους 8 μέτρων, όπου χτυπάει σε τσιμεντένιο οικοδόμημα, το οποίο στηρίζει τη γέφυρα που υπάρχει στο σημείο.

Μάλιστα, τον Ιανουάριο του 2017, στον ίδιο δρόμο είχε σκοτωθεί ο τότε διευθυντής των φυλακών Μαλανδρίνου, όταν και το δικό του αυτοκίνητο είχε εκτραπεί και βρέθηκε μέσα στη θάλασσα.

Έτσι, οι αρχές περιμένουν την πραγματογνωμοσύνη στο αυτοκίνητο, σχετικά με το εάν λειτουργούσαν όλα τα όργανα σωστά ή αν τυχόν είχε προκληθεί κάποια δολιοφθορά στο όχημα. Παράλληλα, έχει παραγγελθεί νεκροψία νεκροτομή, που αναμένεται να φωτίσει τα αίτια του θανάτου της. 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.