Εντοπίστηκαν οι δύο αγνοούμενοι Έλληνες στο Σουδάν!!Οι τραυματίες μεταφερθήκαν στην κατοικία του Μητροπολίτη Νουβίας και παντός Σουδάν


 


Εντοπίστηκαν τελικά οι δύο Έλληνες τραυματίες που είχαν εξαφανίστηκαν στο Σουδάν εν μέσω της εμφύλιας διαμάχης και σύμφωνα με πληροφορίες μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο, το οποίο βρίσκεται εκτός της πρωτεύουσας Χαρτούμ.

Όπως ανέφερε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, έχουν μεταφερθεί στο σπίτι του Μητροπολίτη Νουβίας και παντός Σουδάν, κ. Σάββα, καθώς βρέθηκε το ασθενοφόρο που τους μετέφερε και είχε εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, ο ένας είναι καλά στην υγεία του ωστόσο ο δεύτερος έχει θραύσματα στο πόδι του και πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Αυτό δεν ήταν εφικτό να γίνει μέσα στο νοσοκομείο καθώς οι γιατροί δεν μπορούσαν να φτάσουν λόγω των ακατάπαυστων πυρών και εκρήξεων στους δρόμους της πόλης. 

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.