Στοχοποιείται ο νεκρός μηχανοδηγός του Intercity και γίνεται επιλεκτική διαρροή εγγράφων δηλώνει ο πρόεδρος των μηχανοδηγών Κώστας Γενιδούνιας


 




Ο πρόεδρος των μηχανοδηγών, Κώστας Γενιδούνιας, καταγγέλλει ότι γίνεται απόπειρα στοχοποίησης του (νεκρού) μηχανοδηγού του Intercity που συγκρούστηκε με το εμπορικό τρένο στα Τέμπη.

Ο πρόεδρος των μηχανοδηγών κάνει λόγο για «επιλεκτική διαρροή εγγράφων» που οδηγούν στη στοχοποίηση του μηχανοδηγού της επιβατικής αμαξοστοιχίας. Ο Κώστας Γενιδούνιας, μετά τη συνάντηση που είχαν οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο με τον Γιώργο Γεραπετρίτη, αναφέρθηκε στα κομμάτια της δικογραφίας που αφορούν ακόμα και την υγεία των νεκρών συναδέλφων του, ενώ κάλεσε και τη Hellenic Τrain να βγει και να μιλήσει.

«Συνεχίζεται η επιλεκτική διαρροή εγγράφων της δικογραφίας που στοχοποιούν τον νεκρό μηχανοδηγό της Intercity 62 για πρόβλημα υγείας. Προς ενημέρωση όλων, ο συνάδελφός μας είχε περάσει ιατρικές εξετάσεις στις 15 Νοεμβρίου 2022 από πιστοποιημένο ιατρικό κέντρο από τη Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων. Αρκετά ως εδώ!», είπε ο κ. Γενιδούνιας.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος των μηχανοδηγών είχε μιλήσει και νωρίτερα σήμερα για την τραγωδία των Τεμπών. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Γενηδούνιας σχολίασε αρχικά την πληροφορία ότι ο ένας μηχανοδηγός από τις δύο αμαξοστοιχίες προσπάθησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με άλλους μηχανοδηγούς των γύρω περιοχών: «Αν αυτό ισχύει, για εμένα προσωπικά αυτό σημαίνει ότι είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει κι άλλη φορά με τον σταθμάρχη, αφού είχε φύγει από την Λάρισα».

«Και επειδή εδώ έχουμε ”κοπτοραπτική” στα ηχητικά που έχουν δοθεί στην δημοσιότητα, ο μοναδικός που έχει αυτά τα ηχητικά, είτε με αυτά που υπάρχουν μέσα στο GSMR – που κάνει την επικοινωνία μεταξύ των σταθμαρχών-, είτε με την ώρα που φεύγει το τρένο από την Λάρισα, είναι ο ΟΣΕ», πρόσθεσε.

«Αν ο Γιώργος προσπαθούσε να μιλήσει και με άλλο τρένο, για μένα σημαίνει είχε ξαναμιλήσει μετά και δεν το ακούμε», συνέχισε ο πρόεδρος των μηχανοδηγών μιλώντας στο Maga και όταν ρωτήθηκε γιατί συμβαίνει αυτό, ο ίδιος απάντησε: «Μα για να τους στοχοποιήσουν. Για να πούνε στους ανθρώπους ότι "φταίτε μόνο εσείς". Είναι δυνατό, 10 ώρες μετά το δυστύχημα να υπάρχει στο Youtube συνομιλία σταθμάρχη-μηχανοδηγού, που αποτελεί τμήμα της προανάκρισης; Σας ρωτάω σαν πολίτης. Από εκεί ξεκίνησαν διάφοροι και άρχισαν να βγάζουν πορίσματα».

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.