Μεγάλη είναι η αστυνομική παρουσία στον απόηχο των χθεσινών επεισοδίων που σημειώθηκαν έξω από τα γραφεία της Hellenic Train,συγκέντρωση και στο Σύνταγμα!!


 

 Μεγάλη είναι η αστυνομική παρουσία στον απόηχο των χθεσινών επεισοδίων που σημειώθηκαν έξω από τα γραφεία της Hellenic Train

Ξεκίνησε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Hellenic Train που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στις 18:00.

Μετά τη χθεσινή, επεισοδιακή συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας, συνδικάτα, συλλογικότητες, φοιτητικοί σύλλογοι και το ΠΑΜΕ απηύθυναν νέο κάλεσμα.

Οι συγκεντρωμένοι κρατούν ένα πανό το οποίο γράφει: «Οι νεκροί μας θυσία για το κέρδος. Δεν είναι λάθος, είναι έγκλημα»Την ίδια ώρα, πλήθος ανθρώπων ακολουθούν πορεία προς τον σταθμό Λαρίσης.


Οι συγκεντρωμένοι άνοιξαν μπροστά στη Βουλή γιγαντοπανό με την φράση «Οι ζωές μας μετράνε».


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.