Νάξος: Πολυπληθής συγκέντρωση «για το έγκλημα στα Τέμπη»


Πολυπληθής συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε και στη Νάξο, το πρωί της Τετάρτης 8 Μαρτίου, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων, με κεντρικό σύνθημα «Το έγκλημα στα τρένα να μην συγκαλυφθεί».

Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Πρωτοδικείου και στη συνέχεια κατευθύνθηκε μπροστά από το Κέντρο Υγείας, για να ολοκληρωθεί στην κεντρική πλατεία της Χώρας, στο λιμάνι.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη, με γονείς αλλά και παιδιά, να διαμαρτύρονται έντονα, για τα όσα διαδραματίστηκαν στην τραγωδία των Τεμπών.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.