Χανιά: Μεγάλη η συμμετοχή στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη


Με μεγάλη συμμετοχή, κυρίως νέων (μαθητών και φοιτητών), πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη, στα Χανιά το συλλαλητήριο με αφορμή το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Οι συμμετέχοντες στην κινητοποίηση συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς της πόλης, όπου πραγματοποιήθηκαν ομιλίες και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους των Χανίων, προς την πλατεία Ελευθερίας, έξω από τα γραφεία της Αντιπεριφέρειας και κατέληξαν, μέσω των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Ελευθερίου Βενιζέλου, στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

Κατά τη διάρκεια της πορείας μαθητές ύψωσαν στον ουρανό λευκά μπαλόνια.

Εκτός από τους μαθητές και τους φοιτητές, το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι από εργατικά σωματεία του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, καθώς και πολίτες.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.