Απίστευτο και όμως αληθινό.....Στην Πάτρα στον Άγιο Ανδρέα η χρήση τουαλέτας γίνεται επί πληρωμή!!


 




Με πληρωμή… γίνεται η χρήση της τουαλέτας στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα. Προς τούτο οι υπεύθυνοι τοποθέτησαν μια περιστρεφόμενη μπάρα στην είσοδο της, όπως αυτή στο Μετρό, η οποί ανοίγει μόνο εάν κάποιος ρίξει νόμισμα 50 λεπτών.

Η είσοδος της τουαλέτας βρίσκεται ακριβώς στο Πνευματικό Κέντρο και την Εκθεση Προϊόντων, στον χώρο δηλαδή, που εκτός των άλλων, μετατρέπεται και σε «καφέ» για μνημόσυνα.

Το γεγονός σχολιάστηκε αρνητικά, από κάποιους, άλλοι όμως δήλωναν πως… «εξευρωπαϊστήκαμε» γιατί τέτοια συστήματα υπάρχουν στην Ευρώπη, όπου οι τουαλέτες… έχουν τα έξοδά τους!

«Λογικό να υπάρχει ένα ελάχιστο αντίτιμο για τη χρήση της τουαλέτας από το κοινό, αφού ο ναός διαθέτει καθαρίστρια για να «αστράφτει», ενώ η είναι ανοιχτή συνεχώς» δήλωσε στην «Πελοπόννησο» ο ψάλτης, Σπύρος Σκιαδαρέσης.

Ωστόσο, υπήρξαν και αρκετοί που εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους γιατί πλέον υποχρεούνται να πληρώνουν για τη χρήση της τουαλέτας της εκκλησίας του Πολιούχου.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.