Απελευθέρωση της αγοράς με ""διανυκτερεύοντα καταστήματα""Πότε θα επιτρέπεται να μένουν ανοιχτά μέχρι τις 6 το πρωί!

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ  Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ, ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ , ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΑΓΡΆΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ, ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΣ ΞΕΝΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΤΥΠΑ....ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ  ΙΕΡΗ Η ΑΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΙΕΡΗ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΚΟΥΛΟΥΘΙΑ ΤΗς ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ""ΔΟΥΛΕΙΑ"", ΑΛΛΑ  ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙ...ΜΕ ΕΥΔΑΜΟΝΙΑ..

 

Η τροπολογία του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων που φέρνει αλλαγές στη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές προβλέπει μέχρι και... μεταμεσονύκτια λειτουργία.

Ειδικότερα, προβλέπεται ότι το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων θα μπορεί να παρατείνεται μέχρι τις 6 το πρωί της επόμενης ημέρας με απόφαση του αρμόδιου δημάρχου, έπειτα από πρόταση του εμπορικού συλλόγου.

Η ρύθμιση γίνεται προκειμένου οι τοπικοί εμπορικοί σύλλογοι να διοργανώνουν διάφορες ειδικές εκδηλώσεις, όπως είναι για παράδειγμα οι «λευκές νύχτες», εκδηλώσεις που συνήθως διαρκούν μόνο μία βραδιά.
Τι θα συμβεί με τις Κυριακές

Με την νέα τροπολογία, τα καταστήματα που είναι σήμερα ανοιχτά την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου και την πρώτη Κυριακή του Μαΐου θα επιρέπεται να είναι ανοιχτά ακόμη:

    την τελευταία Κυριακή του Νοεμβρίου (μετά δηλαδή την Black Friday) και
    την δεύτερη Κυριακή των χειμερινών εκπτώσεων.

Ορίζεται, παράλληλα, πως τα καταστήματα θα παραμείνουν υποχρεωτικά κλειστά την Κυριάκη των εθνικών εκλογών.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.