Μ. Ζάγκα: "Δεν θα ξαναδούμε φτηνή βενζίνη 1,60-1,70 στην Ελλάδα"


 
«Φωτιά» παραμένει η ακρίβεια στα καύσιμα με σφραγίδα Μητσοτάκη, τη στιγμή που η τιμή του αργού πετρελαίου καταγράφει μεγάλη πτώση διεθνώς. Μάλιστα, όπως τόνισε η πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών Νομού Αττικής, Μαρία Ζάγκα, δεν πρόκειται να δούμε ποτέ ξανά «φτηνή» βενζίνη (στο 1,60-1,70) και πετρέλαιο στην Ελλάδα καθώς το 60% είναι φόροι.

Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο Open η κ. Ζάγκα, που το όνομά της είχε συνδεθεί με υποψηφιότητα με τη ΝΔ το προηγούμενο διάστημα, τόνισε:

«Είμαι – δεν είμαι υποψήφια εγώ θα το λέω πάντα: Όταν έχουμε το 60% της τιμής φόρο και ΦΠΑ πώς περιμένετε να δούμε φτηνή (σ.σ. βενζίνη). Τελειώσαμε! Δεν πρόκειται να δούμε φτηνή βενζίνη στην Ελλάδα και πετρέλαιο».

Ενώ νωρίτερα, περιγράφοντας την κατάσταση αυτή τη στιγμή στην αγορά είπε: «Αν έχει πέσει 0,05 ευρώ το πετρέλαιο κίνησης, έχει πέσει 0,02 λεπτά η αμόλυβδη.

Αυτή τη στιγμή το πετρέλαιο είναι στα 1,60-1,62 ευρώ το λίτρο σε κανονικές τιμές, ενώ η απλή αμόλυβδη είναι στα 1,85 ευρώ το λίτρο, μέσο όρο στην στην Αττική».

Μάλιστα, σε αυτό το μήκος κύματος, υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει προοπτική περαιτέρω υποχώρησης των τιμών.

«Δεν το πιστεύω ότι θα το δούμε ποτέ» το 1,6-1,7 ευρώ στη βενζίνη, σχολίασε.

Τέλος, σημείωσε: «Έχω λόγο να μπω στη Βουλή αν δεν έχω λόγο να είμαι παραγωγική και ενεργή. Εγώ δεν θέλω καρέκλα, την καρέκλα μου την έχω».

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.