Το ΑΠΘ θα δώσει σε πάπυρο τα πτυχία των 12 φοιτητών που σκοτώθηκαν στο έγκλημα των Τεμπών και θα αναγείρει μνημείο !!


 



Το ΑΠΘ σχεδιάζει να προχωρήσει στην ανέγερση μνημείου για τα θύματα του εγκλήματος στα Τέμπη σε κεντρικό σημείο της Πανεπιστημιούπολης

Το ΑΠΘ θα δώσει σε πάπυρο τα πτυχία των 12 φοιτητών που σκοτώθηκαν στο έγκλημα των Τεμπών

Στο πένθος έχει βυθιστεί το ΑΠΘ καθώς 12 φοιτητές του έχασαν τη ζωή τους στο έγκλημα στα Τέμπη.

Οι φοιτητές του ΑΠΘ ακόμα προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που έχουν ζητήσει ψυχολογική υποστήριξη, καθώς έχασαν κάποιο δικό τους άτομο στο φριχτό δυστύχημα.

Μετά από πρόταση του πρύτανη κου Νίκου Παπαϊωάννου, πραγματοποιήθηκε σύγκληση του πρυτανικού συμβουλίου και αποφασίστηκε τα πτυχία των 12 φοιτητών να δοθούν στους οικείους τους.

Μέσα στις επόμενες ημέρες τα πτυχία των φοιτητών θα τυπωθούν σε πάπυρο και θα μοιραστούν στις οικογένειες των αδικοχαμένων νέων.

Ακόμη, το ΑΠΘ σχεδιάζει να προχωρήσει στη ανέγερση μνημείου για τα θύματα της τραγωδίας σε κεντρικό σημείο της Πανεπιστημιούπολης.

 
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.