Οροφή λεωφορείου έπεσε κατά την διάρκεια της διαδρομής στο δρομολόγιο 040 ΠΕΙΡΑΙΑΣ -ΣΥΝΤΑΓΜΑ.Ευτυχώς δεν υπάρχουν τραυματίες!!


 




«Ευτυχώς δεν υπήρχαν όρθιοι επιβάτες, αλλιώς θα τους είχε πάρει το κεφάλι» δηλώνει σοκαρισμένος ένας επιβάτης

Παρ’ ολίγον νέα τραγωδία, αυτή τη φορά στο Φάληρο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες σε λεωφορείο της γραμμής 40 που πραγματοποιούσε δρομολόγιο Πειραιάς-Σύνταγμα με περίπου 40 επιβάτες, έπεσε ένα μεγάλο κομμάτι της οροφής, γεγονός που αποδεικνύει πως το επιτελικό κράτος του Κυριάκου Μητσοτάκη βρίσκεται υπό κατάρρευση.

«Ευτυχώς δεν υπήρχαν όρθιοι επιβάτες, αλλιώς θα τους είχε πάρει το κεφάλι» είπε Στο Κόκκινο επιβάτης του συγκεκριμένου λεωφορείου.

«Ακούσαμε έναν μεγάλο κρότο, την ώρα που το λεωφορείο κινούνταν στην Εθνάρχου Μακαρίου με κατεύθυνση προς Καλλιθέα. Στα καλά καθούμενα ξεκόλλησε ένα τμήμα της οροφής και έπεσε κάτω. Φωνάζαμε στον οδηγό να σταματήσει γιατί δεν το αντιλήφθηκε αμέσως. Τελικά μας κατέβασε όταν στρίψαμε στην Θησέως» εξήγησε.

«Ζούμε από σύμπτωση γιατί πλέον δεν πιστεύουμε ούτε στα θαύματα» είπε σοκαρισμένος ο Διονύσης Καντιώτος. 

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.