Ορίστηκαν οι τακτικοί εφέτες για την διερεύνηση του δυστυχήματος των Τεμπών!


 

 


 

 Τακτικός εφέτης ειδικός ανακριτής ορίστηκε ο Σωτήρης Μπακαΐμης, με αναπληρώτρια την συνάδελφο του  Σοφία Λυμπεριάδου.

Η σύγκλιση της Ολομέλειας έγινε με πρωτοβουλία του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Σταμάτη Δασκαλόπουλου, ο οποίος εποπτεύει το σύνολο των ερευνών για το τραγικό δυστύχημα, λόγω της μείζονος σοβαρότητας της υπόθεσης που έχει προκαλέσει πανελλήνιο σοκ.

Ο κ. Δασκαλόπουλος κατά τη διάρκεια της Ολομέλειας, σύμφωνα με πληροφορίες, επιχειρηματολόγησε για την ανάγκη ορισμού έμπειρων δικαστικών λειτουργών για τις ανακρίσεις για το πολύνεκρο δυστύχημα.

Στην Ολομέλεια, σύμφωνα με πληροφορίες μετείχαν οι ανώτεροι δικαστικοί που υπηρετούν αυτή την εποχή στη Λάρισα και οι εφέτες που ορίστηκαν για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι από τους καλύτερους, με εμπειρία και νομική κατάρτιση.

Πάντως δικαστικές πηγές ανέφεραν ότι και η πρωτόδικης ανακρίτρια κατά γενική ομολογία χειρίστηκε με τον καλύτερο τρόπο τη δικογραφία όσες μέρες την είχεστα χέρια της.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις πηγών από το χώρο της δικαιοσύνης από τις πρώτες πράξεις που θα προχωρήσουν οι νέοι ανακριτές θα είναι και η κλήση προς απολογία των τριών κατηγορουμένων σε βάρος των οποίων ασκήθηκαν συμπληρωματικές ποινικές διώξεις για το κακούργημα της διατάραξης ασφαλείας συγκοινωνιών και για τα πλημμελήματα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της σωματικής βλάβης

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.