Μεγάλη φωτιά στο λιμάνι του Ισκεντερούν - Μαύροι καπνοί έχουν καλύψει την πόλη ,μετά τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία!




Μια μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στο λιμάνι του Ισκεντερούν (Αλεξανδρέττα), στην επαρχία Χατάι της νότιας Τουρκίας, μετά τους καταστροφικούς σεισμούς που σκόρπισαν το θάνατο στην ευρύτερη περιοχή.

Πυκνός καπνός υψώνεται στον αέρα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται το πρακτορείο Reuters και πλάνα από την περιοχή.

Η περιοχή αυτή επλήγη νωρίτερα από δύο ισχυρούς σεισμούς με πολλά ισοπεδωμένα κτίρια και θύματα.

    Absolutely horrific scenes out of city of Iskenderun #Turkey, vast devastation and destruction from magnitude 7.8 earthquake. People feared to be under rubble. Death toll already above 200… pic.twitter.com/7Fo6yIyut6

    — Joyce Karam (@Joyce_Karam) February 6, 2023

    This is what is left of the Gaziantep castle (Gaziantep Kalesi) #Deprem #Turkey 🇹🇷 pic.twitter.com/oYSR6Rbv9s

    — Aleph א (@no_itsmyturn) February 6, 2023

 
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.