Η Συρία ζητά βοήθεια από τη διεθνή κοινότητα


 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ ΤΩΝ 7, 7 ΡΙΧΤΕΡ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΣΥΡΙΑ..ΜΙΑ ΣΥΡΙΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.....ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕΙ ΠΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΩΡΑ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ, ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΔΕΛΦΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ....
ΓΙΑΤΙ –  ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ


 Η Συρία απηύθυνε έκκληση στη διεθνή κοινότητα για βοήθεια μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε τη βορειοδυτική Συρία και την νοτιοανατολική Τουρκία, με πηγές της συριακής κυβέρνησης να διαψεύδουν ότι η Δαμασκός ζήτησε βοήθεια από το Ισραήλ.

«Η Συρία καλεί τα κράτη μέλη του ΟΗΕ, τη Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού και άλλες ανθρωπιστικές οργανώσεις (…) να υποστηρίξουν τις προσπάθειες της συριακής κυβέρνησης να αντιμετωπίσει τον καταστροφικό σεισμό», ανέφερε το συριακό ΥΠΕΞ σε ανακοίνωσή του.

Παράλληλα μια επίσημη πηγή της συριακής κυβέρνησης που επικαλείται η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Al-Watan, διέψευσε ότι η Δαμασκός ζήτησε από βοήθεια από το Ισραήλ.


Νωρίτερα ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου ανακοίνωσε ότι «ενέκρινε» την αποστολή βοήθειας στη Συρία, κατόπιν αιτήματος της Δαμασκού που ελήφθη μέσω «διπλωματικών διαύλων», όπως ανέφερε.

Οι δύο χώρες επισήμως δεν διατηρούν διπλωματικές σχέσεις.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

  Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.