Κατέρρευσε ο Ελληνορθόδοξος ναός του Αγίου Νικολάου-Η θάλασσα μπήκε στην Αλεξανδρέττα μετά τον φονικό σεισμό στην Τουρκία





Η Αλεξανδρέττα ή Ισκεντερούν είναι από τις πόλεις που χτυπήθηκαν βάναυσα από τον καταστροφικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ στην Τουρκία.

Η κατάσταση που επικρατεί εκεί είναι δύσκολη, καθώς το χτύπημα του Εγκέλαδου προκάλεσε μικρό τσουνάμι με αποτέλεσμα το νερό της θάλασσας να βρεθεί στους δρόμους της πόλης.

Η παραλιακή πόλη έχει πλημμυρίσει, ενώ σοβαρές καταστροφές έχει προκαλέσει και φωτιά που ξέσπασε στο λιμάνι.

Το νοσοκομείο της πόλης επίσης έχει καταρρεύσει.

Κατέρρευσε ο ναός του Αγίου Νικολάου

Σοβαρές ζημιές έχει υποστεί και ο Ελληνορθόδοξος ναός του Αγίου Νικολάου. Ολόκληρο το εσωτερικό της εκκλησίας έχει καταρρεύσει και θα χρειαστούν τεράστιες προσπάθειες για την ανοικοδόμηση.

Μάλιστα παρατηρήθηκαν και φαινόμενα πλιάτσικου, καθώς πολίτες έμπαιναν σε σούπερ μάρκετ για να κλέψουν προμήθειες, με την αστυνομία να επεμβαίνει.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.