Η ΕΜΑΚ απεγκλώβισε ζωντανή την 20χρονη Αϊρίν

 Η ΕΜΑΚ  απεγκλώβισε ζωντανή την 20χρονη Αϊρίν

 Η ΕΜΑΚ απεγκλώβισε ζωντανή την 20χρονη Αϊρίν

Συγκλονιστικές στιγμές διαδραματίστηκαν στην Τουρκική πόλη Χατάι, καθώς οι  Έλληνες διασώστες της ΕΜΑΚ κατάφεραν και απεγκλώβισαν μια 20χρονη κοπέλα με το όνομα Αϊρίν, η οποία  εντοπίστηκε ζωντανή στα ερείπια του κτηρίου που είχε καταρρεύσει.

Η Αϊρίν είναι μέχρι στιγμής το πέμπτο άτομο, μαζί με τον 50χρονο και τρία ακόμα παιδιά που απεγκλωβίστηκαν ζωντανοί από την Ελληνική Αποστολή Διάσωσης.

Οι Έλληνες πυροσβέστες άκουσαν τη φωνή της κοπέλας και ρίχτηκαν στον αγώνα προκειμένου να φτάσουν  το συντομότερο κοντά της, και έτσι κατάφεραν να πλησιάσουν στο σημείο που ήταν παγιδευμένη.

Τα ερείπια του κτηρίου και το σώμα της νεκρής μητέρας με το μωρό της, που κείτονταν δίπλα της, είχαν εγκλωβίσει το πόδι της Αϊρίν, οπότε οι προσπάθειες των διασωστών επικεντρώθηκαν στο να απομακρύνουν τα χαλάσματα ώστε να το απεγκλωβίσουν. Αρχικά, μάλιστα, η ίδια η 20χρονη είχε πει στους διασώστες να της κόψουν το πόδι για να την απελευθερώσουν.

Τις προσπάθειες των ανδρών της ΕΜΑΚ, διέκοψε ένας ισχυρός μετασεισμός, που ανάγκασε την ομάδα να βγει για λίγο από τα χαλάσματα, για να μην κινδυνεύσει και η δική τους η ζωή.

Αμέσως μετά, η επιχείρηση ξεκίνησε και πάλι με ασφάλεια από τους άνδρες της ΕΜΑΚ, οι οποίοι κατάφεραν και ανέσυραν ζωντανή και αρτιμελή την 20χρονη Αϊρίν. Δυστυχώς, δεν στάθηκε το ίδιο τυχερή η μητέρα που βρέθηκε νεκρή μαζί με το μωράκι της, δίπλα στην Αϊρίν.

zougla.gr

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.