Το «ευχαριστώ» του Καλίν στον Μητσοτάκη για τη στήριξη της Ελλάδας

 

 Το «ευχαριστώ» του Καλίν στον Μητσοτάκη για τη στήριξη της Ελλάδας

 

 Το «ευχαριστώ» του Καλίν στον Μητσοτάκη για τη στήριξη της Ελλάδας

Ο σύμβουλος του Τούρκου προέδρου, Ιμπραήμ Καλίν, ευχαρίστησε προσωπικά μέσω ανάρτησής του στο Twitter την Ελλάδα και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τη στήριξη στην Τουρκία μετά τους φονικούς σεισμούς.

Συγκεκριμένα απαντώντας στο μήνυμα στο Twitter του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή τους καταστροφικούς σεισμούς, όπου ο Έλληνας πρωθυπουργός εξέφραζε μέσω τουρκικής γλώσσας τη στήριξη του, ο Ιμπραήμ Καλίν απάντησε την Παρασκευή: «Κύριε πρωθυπουργέ. Σας ευχαριστούμε για όλη την υποστήριξή σας».

Στην ανάρτησή του ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε: «Εικόνες που μας γεμίζουν πόνο, τις ακολουθούν εικόνες που μας γεμίζουν ελπίδα. Μόνο σεβασμός για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ομάδων διάσωσης. Έλληνες και Τούρκοι δίπλα-δίπλα, παλεύουν μαζί για να σώσουν ζωές. Τους ευχαριστούμε για όσα κάνουν».

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.