Viral στο TikTok κοπέλα από τη Συρία: «Είμαστε και εμείς άνθρωποι, βοηθήστε μας»

 Viral στο TikTok κοπέλα από τη Συρία: «Είμαστε και εμείς άνθρωποι, βοηθήστε μας»

 Viral στο TikTok κοπέλα από τη Συρία: «Είμαστε και εμείς άνθρωποι, βοηθήστε μας»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στη δημοφιλή πλατφόρμα του Tik Tok, όπου μία κοπέλα από τη Συρία με δάκρυα στα μάτια κάνει έκκληση βοήθειας στη διεθνή κοινότητα για τον καταστροφικό σεισμό.

Το βίντεο αναρτήθηκε πριν ενεργοποιηθεί από τη Συρία το σχετικό αίτημα προς τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας. Η κοπέλα λέει πως έχει αηδιάσει από την συμπεριφορά των άλλων κρατών που έσπευσαν να βοηθήσουν την Τουρκία, αλλά όχι τη Συρία.

«Ζω στην Συρία και βρισκόμαστε σε πόλεμο επί 7 χρόνια. Υποφέραμε πολλά σε αυτή την πόλη, εντάξει; Υποφέραμε πολλά. Χάσαμε πολλούς ανθρώπους που αγαπούσαμε και υποφέραμε από τον πόλεμο για 7 χρόνια. Δεν έχουμε ηλεκτρισμό, δεν έχουμε αέριο, δεν έχουμε τίποτα… Δεν διαθέτουμε καν τα βασικά για τις ανθρώπινες ανάγκες, να καλύψουμε τις βασικές ανάγκες. Και τώρα συνέβη ο σεισμός κι ούτε ένας άνθρωπος δεν προσπάθησε να μας βοηθήσει. Ναι, ξέρω ότι συνέβη στην Τουρκία και λυπάμαι τόσο πολύ για την Τουρκία. Και γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που υποφέρουν στην Τουρκία, αλλά υποφέρουμε κι εμείς. Eίμαστε κι εμείς άνθρωποι», λέει η ίδια.

«Είμαστε άνθρωποι. Δεν φταίμε εμείς που έγινε ο πόλεμος και για όσα συνέβησαν. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας. Άνθρωποι πεθαίνουν και δεν έχουν πού να πάνε», τονίζει.

«Κανένας δεν βοηθάει τη Συρία και θα σας το αποδείξω. Θα σας δείξω μία εικόνα, που δείχνει ότι ούτε ένα αεροπλάνο δεν φτάνει στη Συρία. Ούτε ένα .... αεροπλάνο! Σας παρακαλώ, λοιπόν, διαδώστε το μήνυμα και δωρίστε ό,τι μπορείτε. Σας παρακαλώ!»

.zougla.gr 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.