Ιδρύθηκε νέος φορέας ..... ""ΈΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ""που εκφράζει την ναυπηγική-κατασκευαστική βιομηχανία!!


 


 

 Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά,ανακοίνωσε την ίδρυση φορέα που εκφράζει επιχειρήσεις, οι οποίες δραστηριοποιούνται στην κατασκευή πλοίων, τη ναυπηγική βιομηχανία και τις προμήθειες υλικών και συσκευών για πλοία, με την ονομασία «Ένωση Ελληνικών Ναυπηγείων». Τη σύσταση της αποφάσισαν 25 εταιρείες που συμμετείχαν σε αυτή τη φάση.

 

 Ο πρόεδρος του Ομίλου ΟΝΕΧ, Πάνος Ξενοκώστας, παρουσίασε τη δυναμική που θα προσδώσει στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και την υποστήριξη των ναυπηγείων από επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν μεγάλη εμπειρία στην παραγωγή υλικών, που αφορούν τις ναυπηγήσεις ή τη συντήρηση των πλοίων. Ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ Βασίλης Κορκίδης τόνισε ότι το εγχείρημα αποτελεί ένα νέο κεφάλαιο στη ναυπηγική βιομηχανία της χώρας και θα κληθεί να συμβάλει στην ανανέωση του ναυπηγικού τομέα, με τη συμμετοχή του συνόλου των επιχειρήσεων που θα ενταχθούν στην ένωση. Καιρός είναι αυτό το εθνικό κεφάλαιο, η κάποτε ακμάζουσα ναυπηγική βιομηχανία, που πέρασε για χρόνια στην απαξίωση και την εγκατάλειψη, να ανασυσταθεί και να αποτελέσει έναν ακόμα τροφοδότη της εθνικής οικονομίας.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.