Ανεξαρτητοποιήθηκε για δεύτερη φορά η βουλευτής Αγγελική Αδαμοπούλου..Πρώτα από το Μερα25 , τώρα από τον ΣΥΡΙΖΑ!!


 

Το δρόμο της ανεξαρτητοποίησης επέλεξε για δεύτερη φορά η Αγγελική Αδαμοπούλου, η οποία πρόσφατα προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ .

Η κ. Αδαμοπούλου εισήλθε στη Βουλή με τη σημαία του ΜέΡΑ25 και είχε αποχωρήσει από το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη πριν από περίπου έναν χρόνο, τον Μάρτιο του 2022, καταγγέλλοντας αντιδημοκρατικές πρακτικές στην λειτουργία του κόμματος.

Στις 20 Δεκεμβρίου μετά από συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα εντάχθηκε στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κ. Αδαμοπούλου με ανάρτηση της στο Facebook αναφέρει πως κατόπιν περισυλλογής και αμιγώς προσωπικής συνειδητής απόφασης, αποφάσισε να μην είναι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές.

Προς αποφυγή δε, παρερμηνειών όπως αναφέρει, συμπληρώνει ότι δεν προτίθεται να είναι υποψήφια με καμία παράταξη, καθώς δεν επιθυμεί να συμμετέχει στον πολιτικό στίβο στο προσεχές μέλλον.

Δεν προτίθεται ωστόσο, να παραδώσει την έδρα της, σημειώνοντας ότι οποιαδήποτε έκκληση θα αποβεί άκαρπη.

    «Συνεχίζω τον συλλογικό αγώνα ενάντια στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές φτωχοποίησης των συμπολιτών μου, συρρίκνωσης των δικαιωμάτων τους και εκποίησης των δημοσίων αγαθών», αναφέρει στην ανάρτηση της.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.