«Μη ξεχνάς τι έπαθε ο Ναπολέοντας» η απάντηση της Μόσχας στον Μακρόν




«Μη ξεχνάς τι έπαθε ο Ναπολέοντας» η απάντηση της Μόσχας στον Μακρόν

Η Ρωσία επέπληξε σήμερα τον Εμανουέλ Μακρόν για τα σχόλιά του περί ήττας της Ρωσίας, λέγοντας ότι η Μόσχα εξακολουθεί να θυμάται την τύχη του Ναπολέοντα Βοναπάρτη και κατηγορώντας τον Γάλλο πρόεδρο για διττή διπλωματία με το Κρεμλίνο.

Ο Μακρόν δήλωσε στη γαλλική εφημερίδα Le Journal du Dimanche ότι η Γαλλία επιθυμεί την ήττα της Ρωσίας στην Ουκρανία, αλλά ποτέ δεν θέλησε την “συντριβή” της.

“Σχετικά με το ‘ποτέ’: Η Γαλλία δεν ξεκίνησε με τον Μακρόν και τα λείψανα του Ναπολέοντα, σεβαστά σε κρατικό επίπεδο, αναπαύονται στο κέντρο του Παρισιού. Η Γαλλία -και η Ρωσία- πρέπει να το καταλάβουν”, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

“Εν γένει ο Μακρόν είναι ανεκτίμητος”, πρόσθεσε η ίδια, σημειώνοντας ότι τα σχόλια του Γάλλου προέδρου έδειξαν ότι η Δύση είχε εμπλακεί σε συζητήσεις για αλλαγή εξουσίας στη Ρωσία την ώρα που ο Μακρόν είχε επανειλημμένως ζητήσει συναντήσεις με την ρωσική ηγεσία.
Από Militaire News 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.