Τρίωρη στάση εργασίας νοσηλευτών σήμερα 17/2!!


 


 Οι νοσηλευτές στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας κατέρχονται σήμερα Παρασκευή (17/2) σε πανελλαδική τρίωρη στάση εργασίας, διαμαρτυρόμενοι για ζητήματα του νοσηλευτικού χώρου, που έχουν ενταθεί μετά την πανδημία κορωνοϊού.

«Οι “ήρωες” έχουν εξαντλήσει όλες τις σωματικές και ψυχικές τους αντοχές για να μη λείψει κανείς στα αγαπημένα του πρόσωπα. Αλλά χρειάζονται ουσιαστική βοήθεια για να συνεχίσουν το έργο τους», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Συνδικαλιστικη Νοσηλευτική Ομοσπονδία ΕΣΥ (ΠΑΣΥΝΟ ΕΣΥ).

Η Ομοσπονδία έχει κηρύξει στάση εργασίας από τις 12:00 ως τις 15:00 και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας.

Θα προηγηθεί προσυγκέντρωση των Νοσηλευτών έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο στις 11:00 και κατόπιν πορεία, η οποία θα καταλήξει στο υπουργείο Υγείας.

Η ΠΑΣΥΝΟ ΕΣΥ διεκδικεί διαχρονικά:


1. Προσλήψεις Μόνιμων Νοσηλευτών.
2. Ειδικό Μισθολόγιο Νοσηλευτών.
3. Ειδικό Σύστημα Προσλήψεων, Αξιολόγησης και Κρίσεων.
4. Ειδικό Συνταξιοδοτικό Σύστημα.
5. Ένταξη όλων των Νοσηλευτών στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Ένσημα.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.