Γιάννης Ντάσκας:Αποκαλύψεις-βόμβες που θα κάνουν άνω-κάτω Ευρώπη και Ελλάδα συμφώνησε ο αρχηγός της Εύας Καϊλή και των κατασκόπων του Κατάρ στην Ευρώπη!




Αποκαλύψεις-βόμβες που θα αφορούν κατευθείαν την Ελλάδα συμφωνησε ο αρχηγός των κατασκόπων του Κατάρ στην Ευρώπη!

Οι αποκαλύψεις θα έχουν να κάνουν με χρηματιζόμενους αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ενωσης από το Κατάρ,το Μαρόκο και 1-2 ακόμα χώρες που “αγόραζαν”πληροφορίες ,διαβατήρια,ταυτότητες,ακόμα και νομοθετικές ρυθμίσεις ,είτε κατευθείαν από την Ευρωπαϊκή Ενωση,είτε από κράτη μέλη αναμένεται να κάνει ο Ιταλός πρώην ευρωβουλευτής Πιέρ Παντσέρι, μέχρι σήμερα θεωρούμενος “Αρχηγός” της κατασκοπευτικής ομάδας που είχε στρατολογήσει ομάδα χωρών με το Κατάρ και το Μαρόκο σε πρώτους ρόλους.

Σε μια πρωτοφανή (δεύτερη στην ιστορία του Βελγίου)κίνηση η Ευρωπαϊκή Επιτροπή συμφώνησε να δοθεί από το Βέλγιο στον Παντσέρι σχετική ασυλία(μικρή ποινή)υπό τον όρο ότι εκείνος θα μιλήσει για όλους και για όλα και θα αποκαλύψει τα κατασκοπευτικά δίκτυα των ξένων χωρών στην Ευρωπαϊκή Ενωση ,αλλά και σε άλλες χώρες για ειδικότερους σκοπούς.

Ετσι το Βέλγιο αιφνιδίασε την ελληνική πλευρά που είχε σχεδόν καταπιεί το παραμύθι του δικηγόρου(η Νέα Δημοκρατία τον προωθεί για ευρωβουλευτή;) Μιχ.Δημητρακόπουλου περί αθωότητας της Εύας Καϊλή.

Σύμφωνα με το αφήγημα της Καϊλή εκείνη δεν γνώριζε τίποτα για τις συναλλαγές ,από τις οποίες το διαμέρισμά της γέμισε βαλίστες με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε μικρά χαρτονομίσματα,χαρακτηριστικό των χρηματιζομένων προσώπων από εγκληματικές πηγές.

Λίγοι πρόσεχαν ότι κατά την κατηγορία των Βέλγων η Καϊλή και όχι ο σύντροφός της αποκάληυψε την ευθεία διασύνδεσή της με τον Παντσέρι ,αφού το ΠΡΩΤΟ τηλεφώνημα που έκανε μετά την έφοσο των αρχών στον σύντροφο και στο σπίτι της δεν ήταν ούτε στους γονείς της,ούτε στε συγγενείς της,ούτε σε δικογόρο,αλλά στον …άσχετο με εκείνη (κατά το δικό της αφήγημα)Παντσέρι.Και επειδή δεν της απάντησε τηλεφώνησε στους δυο άλλους ευρωβουλευτές που σήμερα κατηγορούνται επίσης.

Η Βελγική Αστυνομία δεν επεδίωξε συμφωνία ούτε με την Καϊλή,ούτε με τον σύντροφό της,ούτε με άλλους ,αλλά με τον θεωρούμενο αρχηγό της εγκληματικής ομάδας.

Αυτό δεν έγινε για να του δώσει την ευκαιρία να τα ρίξει στους κατώτερους από αυτόν στην εγκληματική ομάδα του γιατί τότε καθένας θα έφτιαχνε από μια εγκληματική κατασκοπευτική ομάδα και όταν τον έπιαναν θα έλεγε ότι φταίει η… κομμώτρια της ομάδας του ή ο ταξιτζής της ομάδας.

Αυτό έγινε προφανώς γιατί οι αρχές έχουν πεισθεί μετά την ανάκριση του Παντσέρι ότι έχει και θα δώσει στοιχεία και ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ και ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ στην ευρωπαϊκή Ενωση.Και δεν εννοούμε την Αντιπρόεδρο Καϊλή,η οποία ,ούτως η άλλως πιάστηκε με τα λεφτά στο διαμέρισμα.

Επομένως προφανώς θα δώσει στοιχεία:

1.για υπουργούς ή τον ίδιο τον Εμίτη του Κατάρ,αφού υπήρχαν χρηματιζόμενοι,αλλά ευθύνη έχουν και οι χρηματίζοντες.

2.Για αξιωματούχους άλλων χωρών,όπως το Μαρόκο και 1-2 χώρες που ακούγονται στο παρασκήνιο

3.Για αξιωματούχους της Ενωσης και επι μέρους κρατών που συνεργάζονταν για να προωθήσουν τα “πληρωμένα” απο τις ξένες χώρες.

Ιδού η ανακοίνωση των βελγικών αρχών η οποία δεν …πανηγυρίστηκε στο…Κορωπί,ούτε απο τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο ως επιβεβαίωση της αθωότητας της Καϊλή:

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Σε υπόθεση που άνοιξε η Ομοσπονδιακή Εισαγγελία για ύποπτη απάτη εντός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ανατέθηκε σε ανακριτή των Βρυξελλών, υπήρξε σήμερα σημαντική εξέλιξη. Ένα από τα σημαντικά βασικά πρόσωπα της υπόθεσης, ο Πιερ Παντσέρι, επικουρούμενος από τους δικηγόρους του, υπέγραψε μνημόνιο με τον ομοσπονδιακό εισαγγελέα βάσει των άρθρων 216/1 έως 216/8 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας. Τα άρθρα αυτά αφορούν σε υπόπτους που μετανόησαν για μία υπόθεση.

Αυτό αναφέρεται σε μια δέσμευση με την οποία ένας μετανοημένος προχωρά σε ουσιαστικές, αποκαλυπτικές, αληθείς και πλήρεις δηλώσεις σχετικά με την εμπλοκή τρίτων και, εάν ισχύουν, τη δική του/της εμπλοκή σχετικά με ποινικά αδικήματα εντός του συγκεκριμένης υπόθεσης

O Πιερ Παντσέρι κατηγορήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2022 για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση ως επικεφαλής για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και ενεργητική και παθητική διαφθορά.

Με το υπόμνημα αυτό αναλαμβάνει να ενημερώσει τους ανακριτές και τη Δικαιοσύνη συγκεκριμένα για:

– τον τρόπο λειτουργίας,

– τις οικονομικές ρυθμίσεις με άλλα εμπλεκόμενα μέρη,

– τις οικονομικές δομές που συγκροτήθηκαν,

– τα ενδιαφερόμενα μέρη των δομών και τα προσφερόμενα οφέλη,

– τη συμμετοχή γνωστών και αγνώστων στην έρευνα, συμπεριλαμβανομένης της ταυτότητα των προσώπων που παραδέχεται ότι δωροδοκούσαν.

Σύμφωνα με το μνημόνιο που υπογράφηκε σήμερα, προβλέπεται περιορισμένη ποινή για τον Πιερ Παντσέρι. Η ποινή περιλαμβάνει φυλάκιση, πρόστιμο και κατάσχεση όλων των περιουσιακών στοιχείων που αποκτήθηκαν, που προς το παρόν εκτιμώνται σε ένα εκατομμύριο ευρώ.

Eίναι η δεύτερη φορά στη βελγική νομική ιστορία, από την εισαγωγή του λεγόμενου νόμου “pentiti” (σ.σ. pentiti regret, που αναφέρεται στον ιταλικό νόμο που επιτρέπει τις έρευνες για τη μαφία), ότι οι διαδικασίες αυτές καταλήγουν στην υπογραφή μνημονίου. Και στις δύο περιπτώσεις, την υπόθεση χειρίστηκε η Ομοσπονδιακή Εισαγγελία».

Ο Παντσέρι λοιπόν μίλησε και νομίζει ότι είναι σε καλύτερη θέση.

Ομως πως θα αντέξει τις ειρωνείες του… Γιάννη Πρετεντέρη αν εμπλέξει κι άλλους “πολύ καλούς φίλους”(έτσι αποκάλεσε γραπτώς την Καϊλή ο διευθυντής του όταν έγινε αντιπρόεδρος) του Κυριάκου Μητσοτάκη;

Οπως είναι γνωστό ο Γιάννης Πρετεντέρης,είτε είναι στην Αθήνα,είτε στη Μύκονο με τον Αδωνη δεν ανέχεται μαρτυρίες με αντάλλαγμα προστασία.Και ότι λέει και γράφει ο Γ.Πρετεντέρης είναι -κατά σύμπτωση-αυτό που αρέσει και επιθυμεί ο εκάστοτε(από το 1981) πρωθυπουργός ,πλήν του Καραμανλή βεβαίως,βεβαίως…

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.