Ξυλόκαστρο: Νεκρή μια υπάλληλος καθαριότητας Αυτοκίνητο έπεσε σε απορριμματοφόρο



Ξυλόκαστρο:  Νεκρή μια υπάλληλος καθαριότητας Αυτοκίνητο έπεσε σε απορριμματοφόρο 

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο Ξυλόκαστρο το πρωί της Κυριακής (8/1), όπου βρήκε τραγικό θάνατο μία γυναίκα εργαζόμενη στην καθαριότητα του δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης στο Κάτω Πιτσά.

 Korinthostv.gr ενημερωσε οτι το τροχαιο  έγινε λίγο μετά τις 6:30 όταν οι υπάλληλοι στην καθαριότητα με το δημοτικό όχημα πραγματοποιούσαν αποκομιδή απορριμάτων στο Κάτω Πιτσά στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών. ΙΧ που οδηγούσε ένας άνδραςπροσέκρουσε με ταχύτητα πάνω στο απορριμματοφόρο και χτύπησε τη γυναίκα υπάλληλο του Δήμου που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο ανυψωτικό ώστε να αδειάσει τα σκουπίδια.

Η άτυχη γυναίκα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείου Κορίνθου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Ο οδηγός του Ι.Χ. τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Κορίνθου.λεγεται οτι ηταν μεθυσμενος μετα απο αλκοτεστ

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.