Πανσεληνος του Λυκου



Πανσεληνος του Λυκου 

Η πρώτη του 2023 Πανσέληνος  το βράδυ αρχη της  7 Ιανουαρίου  2023.ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑΚΗς ΗΜΕΡΑς ΕΤΥΧΕ ΦΕΤΟς ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΦΩΣ δηλαδη  ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ 6 ΠΡΟς 7.. 

Η πανσέληνος αυτή θεωρείται «μικρο-σελήνη», επειδή φαίνεται ελαφρώς μικρότερη από το κανονικό στον ουρανό και θα βρίσκεται στο πιο απομακρυσμένο σημείο από τη Γη, σε τροχιά περίπου 405.789 χιλιόμετρα μακριά, σύμφωνα με το EarthSky.

Γιατί ονομάζεται «φεγγάρι του Λύκου»

Η ονομασία "Πανσέληνος του Λύκου" προέρχεται από τους Αυτόχθονες Αμερικανούς, καθώς οι λύκοι ούρλιαζαν προς το φεγγάρι αυτή την εποχή του χρόνου.

 Αλλά, τα ζώα αυτά εκείνη  την νύχτα, ουρλιάζουν πάντα με κατεύθυνση προς το φεγγάρι, ώστε το ουρλιαχτό τους να ακούγεται καλύτερα και πιο μακριά.

Θεωρείτε ότι αυτή η πανσέληνος φωνάζει να βγει η αλήθεια στο φως μια που αρχίζει νέο έτος ,,,και δεν μπορεί σαν μικρή σεληνη  να φωτίσει την νύχτα

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.