Δεσμεύεται η περιουσία της Καϊλή στην Ελλάδα KAI AYTH ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣE AKINHTA



Δεσμεύεται η περιουσία της Καϊλή στην Ελλάδα KAI AYTH ΕΠΕΝΔΥΣΗ  ΣE AKINHTA 

Δεσμεύονται τα περιουσιακά στοιχεία της αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Εύας Καϊλή, μελών της οικογενείας της και του συζύγου της, με εντολή που έδωσε  ο επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος επίτιμος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης.

Ο κ. Βουρλιώτης, σύμφωνα με πληροφορίες, προέβη στην κίνηση αυτή  προκειμένου να διασφαλιστούν περιουσιακά στοιχεία, που μπορεί να προέρχονται από μη νόμιμες δραστηριότητες και να βρίσκονται στην Ελλάδα (ακίνητα, λογαριασμοί, εταιρείες και λοιπά).

Η δέσμευση ήδη κοινοποιήθηκε στα ελληνικά πιστωτικά ιδρύματα, αλλά και στις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες (κτηματολογικά γραφεία) και αφορά τόσο την ευρωβουλευτή που κρατείται, όσο και τα άμεσα συγγενικά της πρόσωπα (γονείς, αδέλφια).
ΟΠΩς ΦΗΜΟΛΟΓΕΊΤΑΙ Η ΚΥΡΊΑ ΚΑΙΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗς ΕΙΧΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ,,,
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΘΟΡΆ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΝΗΣΑΚΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΟΙ ΒΕΛΓΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΗΝ ΠΑΝΕ
 
Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ zougla.gr ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΙΤΣΟ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.